Aranıza yeni katıldım. 25 yalında 8 aylık evli calışan bir kadınım. Eşim ilk gunden beri cocuk istiyor ama ben biraz evliliğin tadını cıkarmak biraz daha calışma hayatının tadına varmak icin iki ay oncesine kadar ilk 1.5 sene duşunmuyorum kafasıyla dolanıyordum. Ama iki aydır sanki bende de bir istek var gibiydi ve takvim yontemiyle korunan ben artık yumurlama doneminde ilişki denk getirmeye calışıyordum. Adetlerim duzenlidir 28 gunde bir olurum ovulasyon testi kullanmasam da ovulasyon zamanımı adet tarihinden 14 gun oncesiymiş gibi planladım kendimi. Neyse uzun lafın kısası, 26 Mart yumurtlama tarhimdi ve ben 24 25 ve 26 martta ilişki yaşadım. Sanki koku almada hassasiyet iştahsızlık vb. gibi belirtiler vardı dedim oldu mu yoksa. Sonra bat ımın olduğu gun 10 nisan gunu 1.5 gun boyunca kucuk kahverengi lekeler geldi 11 martada kanamam başladı. Dedim tamam olmamış bu ay derken adet bitiminde de 2-3 gun suren yine bir kahverengi lekelenme oldu. Kaldı ki yani bir iki kere oncesi soonrası kahverengi lekelenmem olurdu adetlerde ama devamı olmazdı. Adetten once de yapmıştım test negatifti.
Asıl konu ve sorum şu kızlar ben şuphelerimi kenara bırakmıştım ki iki gundur sol yumurtalığıma bıcak saplanır gibi sancı giriyor ve bu sancı ile unuttuğum bir şey hatırladım, adetten bir veya iki gun once birliktelik olmuştu acaba dedim bu gec dollenme olabilr mi? dun sabah test yaptım tek cizgi vardı işe yetişmek icin lavaboda bıraktım gittim gece eve donduğumde atmak icin bi baktım ikinci cizgi silik ve beyaz!!!!
Ekte de fotosunu ekledim sizce durum nedir? Akşam kan tahliline gitmeyi duşunuyorum. NOLUR YARDIMCI OLUN.....