Merhaba herkese.
Uzun zamandır sitede yazılan coğu şeyi ozellikle hamilelikle alakalı olanları sıkca okumaya başladım ben de bugun aranıza katılmaya karar verdim.
Uzatmadan direkt konuya giriş yapacağım. 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz gunden beri cocuk sahibi olmak istiyoruz ve bu sebepten oturu de korunmuyoruz. Malesef denemelerimiz hala başarısızlıkla sonuclanıyor. Bu zamana kadar herhangi kadınsal bir sorun yaşamadığım icin normal kontroller dolayısıyla kadın doğum uzmanlarına gittim herbiri hemen hemen birbirine yakın şeyler soylediler. Kimisi 'yumurtaların cok guzel calışıyor kızım sen hemen hamile kalırsın' dedi, kimisi: 'hamile kalmak icin herhangi bir problemin yok' dedi.
Kimisi: 'rahim duvarında kalınlaşma var ilac vericem' dedi ilac verdi kullandım hicbir sıkıntım kalmadı.
En son yine farklı bir rahatsızlığımdan oturu gittiğim doktor da 'bir sorun gozukmuyor varsa bile ilaclı rahim filmi cekmemiz gerekir belki de tuplerin tıkalıdır' dedi.Orda kafam tamamen karıştı... Gittiğim butun doktorlar sağlıklı ciftlerin 1 sene icerisinde bebek sahibi olabileceğini,tedaviye başlamak icin en az 1 sene beklenmesi gerektiğini soyledi. Daha once 3 kere beta hcg yaptırdım 2 si 1.20 cıktı gecen hafta yaptırdığım da 0.00 cıktı!!! Reglime 1 hafta vardı şuan 3 gun var. İnanın artık test yaptırmaya korkar oldum sonucunu gormek istemediğim icin. Eşim de doktora gitmeye cok fazla yanaşmayan bir karakter malesef.Cok ısrarcı olursam kabul eder ama gurur zedeleyici bir unsur gibi goruyor malesef ve emeksiz yemek olmayacağını anlatamıyorum... Cok uzun oldu farkındayım ama sitede birkac yorum okudum 0.00 cıkıpta sonradan değerleri yukselenleri gordum.İnşallah bende de oyle olur perşembe gununu iple cekiyorum.Var mı benim gibi olanlar?