YouTube'da ana hesabımı değil de marka hesabımı ana hesap gibi kullanıyordum ve marka hesabım kapatıldı. Ben de itiraz etmek icin forum doldururken ana hesabımın Gmail'ini girdim ve formu yolladım. İtiraz cevabını reddedildi olarak yolladılar. Yaklaşık 1 haftadır kesinlikle ikinci kez itiraz edemiyorum. İtiraz edince otomatik olarak bu cevap geliyor: "İsteğinizi inceledik ve kısa sure once bir itirazda bulunduğunuzu fark ettik. Lutfen onceki itirazınızın sonucunu bekleyin. İtirazla ilgili karar verildiyse lutfen o sonucu dikkate alın. Not: İkinci kez itiraz edemezsiniz."

Forumlarda dolaşırken şu bilgiye rastladım: (Kapanan Kanalınız marka hesabı yani anlayacağınız şekilde soyleyim, alt kanalınız kapandı, bu durumda formu hatalı doldurdunuz demektir. İtiraz formunu doldururken "YouTube kanalınızda oturum acmak icin kullandığınız E-Posta adresi" yazan kısma "Marka hesabınızın" E-Posta adresini girmeniz gerekiyor.)

Dostlar ben ilk itirazımda bilmediğim icin ana kanalın Gmail'ini verdiğim icin (İtiraz ederken marka hesabımın Gmail'ini vermedim.) daha hicbir şekilde itiraz edemiyorum. Yok mu bunun bir cozumu?

Dostlar kullandığım hesapta;
-7000'den fazla beğendiğim video...
-2000'den fazla muziğim...
-Attığım yorumlar...
-Oynatma listelerim...