Ben sizin 22 yaşında bir kardeşinizim. Lutfen okuyup deneyimlerinizi paylaşın. Cok ihtiyacım var.
Regl donemimden 1 hafta once 3-4 kere ilişkiye girdim. Doğru şekilde korunduğumuzu duşunuyorum ama aklımı karıştıran bir şey var.
Regl donemim ayın 26sıydı (28 gunde bir regl oluyorum) normalde hic sekmez ama bu sefer ayın 25inde regl oldum. Normalde 6 gun surer ama bu sefer 5 gun surdu. Regl kanaması gibiydi her yonuyle.
Bittiğinde 1 gun hic kanama olmayıp ertesi gun ve sonraki gun kahverengi akıntı oldu. Lekeleme şeklinde bu akıntı hamilelik belirtisi deniyor. Ben regl olduğum halde hamile olabilir miyim?
Tabii ki hamileyken regl olunmaz ama belki de başka bir kanamayı regl zannetmiş olabilir miyim?
Lutfen bana yardımcı olun. Şu an doktora gitmem mumkun değil. Cok huzursuz oluyorum. Gebelik beklemiyorum. Bu akıntı normal mi sizce? Adetin kalıntısı olabilir mi? Hamile olma ihtimalim yok değil mi?
Akıntı tam olarak ilişkiden 10 gun sonraya denk geldiği icin cok korkuyorum.
Bu arada bir bilgi vermeliyim. Adet gorduğum gun cok hastalandım ve ateşim cıktı. 3 gun kadar surdu ve Nurofen, Panadol kullandım. Bunlar o akıntıya neden olmuş olabilir mi?
Ve diyelim hamileyim. Bu gecirdiğim ateş, durumu nasıl etkiler? 40 dereceye kadar ateşlendim.
Lutfen bilgilendirin beni. Hic gebelik yaşamadım ve cok korkuyorum. Buyuk ihtimal boyle bir şey olamaz ama korkuyorum. Şu an hamile kalmak istemiyorum.
Ve ek olarak kondomla doğru şekilde korunmamız halinde (sonrasında kontrol ediyoruz suyla doldurarak) ve hicbir yere taşmadıysa yine de spermlerin vajinaya ulaşma şansı var mı? Cok endişe ediyorum lutfen bilgilendirin