merhaba kızlar hep soruyorum ama tecrubelerinizden yararlanmak gercekten iyi oluyor , ben 23 Nisa ’nda gebe olduğumu 204 değer ile oğrendim sonra 29 Nisa ’nda kan verdim 1066 oldu değerim , Salı gunu doktora gittim kese minicikde olsa gorundu ama sorun şuydu Adet tarihime gore 6+2 olası gerekirken kese 4 haftalıktı doktorum gec dollenme olmuş olabilir dedi kesenin yeri cok iyi rahmin en ustunde sağ tarafta dedi sonra 2.bir kese de gordu ama emin değilim kan pıhtısı da olabilir bezen oda kese gibi gozukuyor yeri iyi kesenin icin rahat olsun cok guzel dedi sonra bana folik asit yazdı 1 Hafta sonra gel dedi ..... gelelim dune >>> ben Oğretmenim bir koy oklusunda dun okuldan sonda eve gittim ama okuldan her zaman 2 de cıkarım dun 3 de cıktım bir veliim geldi omunla konuştuk falan , neyse aracım ile eve giderken her zaman dikkat ettiğim tumseklere pek dikkat edemedim aklım velideydi surekli aile sıkıntıları varmış falan , eve geldim camaşırım vardı onu serdim evim kucuk 1+1 gibi sadece minik camaşır odası var bunu soyleme sebebim şu evi de supurdum aama 10 dk falan surdu sonra da kuruyemiş falan atıştıp tam yatağa geciyordum ki akıntım geldi lavoboya gittim kahverengi lekelenme ama koyu kahve cok cok cok koyu afedersiniz sanki cikolata gibi yani cok korktum doktorunu aradım hemen e recete ile progrtron yazdı eşim de aldı hemen yemek yedim ictim ilk lekelenmeden sonra pek bir lekenme olmadı sonra yine o leke geldi yine rengi kahverengi yine duramadım doktoru aradım , sağlıklı yada sağlıksız gebeliklerde oluyor bir hafta sonra tamamen anlarız dedi ilacla devam et dedi , şuan yine okuldayım kendimi yormamaya calışıyorum ama cocuklarım 1.sınıf pek mumkun değil ... ne yapsam bu durum normal mı eşim hastaneye gidelim doktora diyor doktor gerek yok gelmene yorma kendini dedi .. ağrım sızım asla yok , kendimi iyi de hissediyor gibiyim sadece ilac biraz uyku veriyor sanırımm onun uyuşukluğu var ... sizce ne olmuş olabilir ikinci kesemi dediği kan pıhtısı falandı omu dışarı attı kendini acaba olumlu duşunuyorum ama engel olamıyorum merakıma. Tecrubeli olanlar yardımcı olabilir mi???

Şimdiden teşekkur ederim