Merhabalar belki cok erken ama eşim bebek istiyor ve artık o istediği icin bende istiyorum.. Kasım ayında evlendik ilk başlarda hic korunmadım doğal yontemlerle bile balayından sonra sağlık ocağına gidip doğum kontrol hapı aldım cunku duşunmuyordum o aralar tarihini tam net hatırlamıyorum ama Aralık ve ocak ayları arası bitene kadar kullandım doğum kontrol hapını.. Ardından adet oldum VS ve her ay duzenli olarak adet olurum ya 2 gun one gelir ya 2 gun gecikir..Yumurtlama donemini bulan uygulamam var ve kendim de anlayabiliyorum.. Ayın 6sı yumurtlama gunu gosteriyordu ve sol kasığım agrıyordu oturduğum yerden ayağa kalkınca oyle bir akıntı cıktığını hissettimki adet oldum sandım resmen baya bir başıncla geldi bacagıma kadar gelmiş sıcramış yani ilk kez bu kadar cok geldi ve ondan iki gun once ilişkiye girmiştik. Acaba sperm mi cıktı ama kokusuz ve acık kremdi.. Tabi yumurtlama gunu ilişkiye giremedik eşim vardiyalı calıştığından 7sinde girdik 3 defa boşaldı eşim ben hatta bacaklarımı bile kaldırdım .Bugun ayın 10u ve hala icimden sanki sperm geliyor hissediyorum tuvalete girince boyle uzayan bir akıntı iniyor koyu renkli kokusuz mukusa benzer renkte merak ettiğim şu bu bir enfeksiyon mudur yoksa akıntı mı ya da sperm mi veya boyle şeyler yaşıyor musunuz sizde hamile kaldığınız ay boyle şeyler oldu mu?