Merhaba Arkadaşlar,
Ben 25 yaşında 9 aylık evli calışan bir kadınım. Evliliğimizin ilk zamanından beri cocuk isteyen eşim oldu hep ben ise ilk 6 ay doğal yontemlerle korunmayı tercih ettim. Korunmaktaki niyetim evliliğin tadına varmak ve kariyerimi oturtmaktı. Ama son 2 aydır kendimi cocuk meselesine olumlu bakarken buldum korunmayı bıraktım yumurtlama donemlerinde korunmasız ilişkiden kacan ben şimdi tam tersini uyguluyordum.
Gecen ay bi şuphem oldu 2 adet idrar testi ilk başta negatifken saatler sonra 2. silik cizgiyi gostermişti bana ve ben kan testlerine yonelsemde kan testleri ile negatif olduğu ıspatlandı. Bu olayın ustune doktora muayene oldum herşeyin sağlıklı ilerlediğini sadece gebelik duşunursem folik asit kullanımına başlamam gerektiğini ve rahmimde olan onemsiz ama gebelikte ufakta olsa olumsuz payı olan bi akıntı icin antibiyotik ve fitil verdi.
Ben Folik asit kullanımını 2 haftadır duzenli yapıyorum. Fakat eşimin isteği vei "madem onemli bi durum değil boşuna neden ilac kullanasın hemde antiibyotik" soylemi uzerine fitil ve antibiyotiği kullanmadım. Bu arada adetlerim duzenli 28 gunde 1 olur ve 4-5 gun surer.
Bu ay icin yumurtlama gunum arada kalacak şekilde bir oncesi ve bir sonrası ilişkim oldu. Yumurtlamadan ise 5-6 gun sonra bir gunluk kahverengi lekelenmem oldu. Bat ise bugun 08.05.2019. Ama ne bir belirti ne bir lekelenme var.

Şimdi size soruyorum bugun test yapsam cıkar mı? biraz daha bekleyeyim mi aslında yaşıma evlilik sureme bakınca acelem yok ama tek cizgiyi gorunce de uzulmuyor değilim. O yuzden size sormak istedim. Ben gibi olup adet gununde hamilelik oğrenen var mı?