Hamile miyim??
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamile miyim??
-
29-09-2022, 13:03:11Merhabalar☺ Ben 7 aylık evliyim ve 4 aydır bebek icin uğraşıyoruz fakat olmuyor ama bu ay cok umutluydum yumurtlama donemimde ilişkiye girdik 3 gun. Adet gunumde ilk gun pembe azar azar kan geldi. 2. Gun adet gibi oldum yerleşme kanaması gibi değildi rengi kasıklarımda cok az ağrı oldu ama her zamanki adet sancımı hissetmedim. 3.gun bitti adetim. Pedi bile kirletmiyordu tuvalete gittikce geliyordu kan ama sadece 1 gun surdu. Sonra adetim bittikten 1 gun sonra eşimle birlikte olduk 1 saat sonra yine pembe kan geldi. Onun dışında iştahım cok acıldı. Goğuslerimde hassasiyet var. Miğde bulantılarım var. Acaba pskolojik mi diyorum.. inanmıstım hamile olduguma ama 2 gun adet gorunce kafam cok karıştı. Normalde de adetim 4 gun surer ama hic bu kadar kısa surmemişti. Duşuk mu yaptım diyorum artık onu bile duşunuyorum. Şu an da da kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Adet olupta hamile olan? Cevaplarınız benim icin cok kıymetli şimdiden teşekkur ederim