Erzincan ’da fanatik bir taraftar 24Erzincanspor ’un kendi sahasında oynadığı macta kendini kaybederek eğlenirken etrafa renkli manzaralar yansıttı. 24Erzincanspor ’un Menemenspor macında tribunde bulunan Omer Asaf Denizhan ’ın, gol sonrası calan muziğe eşlik etti. Kucuk cocuğun eğlenceli hareketleri tribunde ki diğer taraftarların gozunden kacmadı. Bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedilen goruntulerde Omer ’in gozlerini kapatarak adeta kendinden gectiği ve etrafında ki taraftarlar tarafından uyarılsa da sevinmeye devam ettiği goruldu. Erzincan'daki macta cocuk taraftar kendinden gecti ViDEO Tribunlerde adeta kendinden gecen Denizhan, 24Erzincanspor ’un Menemenspor karşısında bulduğu ikinci golden sonra elinde davul olmamasına rağmen davul caldığını hayal ettiğini soyledi. Minik taraftar Omer Asaf duygularını şu ifadelerle acıkladı; "Kucukluğumden beri babamla maclara gidiyorum. Erzincanspor ’u cok seviyorum. İkinci golde cok sevindim ve davul calmaya başladım. Macta biraz delilik yaptım. Boyle gozlerimi kapattım. Davul yoktu elimde ama kendimce davul calmaya başladım. Heyecandan elimde ki şekerlerimi yer attım. Her maca gideceğim. Herkes maca gelsin. Destek verelim Erzincanspor ’a." Cılgın taraftar Omer Asaf Denizhan ’ın babası Osman Denizhan ise oğlunun macta kendinden gectiğini belirterek, "Asaf da benim gibi kucuk yaştan beri benim gibi Erzincanspor ’u takip ediyor. Her maca getiriyorum. O da babasına cekmiş herhÂlde dalmış. Mutlu oldum yani o halini gorunce, cekmiş atmışlar bana. Asaf her maca geliyor. Zaten kenarda davul da caldırıyorum statta. Cok mutlu olduğunu, kendini kaybettiğini soyledi. Hatta yanında arkadaşları da vardı, arkadaşlarını da teşvik etmiş getirmişti maca. Mutlu olduğunu soyluyor. Kendimi kaybettim diyor. Normalde davulumuz var, Asaf ’a caldırıyoruz biz. Ben de tribunde kendimi kaybediyorum. Demek ki O da babasına cekmiş. İnşallah bu bir mesaj olur futbolcularımıza. Gayet iyi oynuyorlar. İnşallah bundan sonra da devamı gelir, şampiyon oluruz." diye konuştu.