Merhaba kk nın guzel kadınları, defalarca okuduğum mutlu son haberlerinden ve gozyaşı kan ter ne varsa yaşayarak, kendi mutlu son surecimi yaşadığım durumları ve belki birilerine faydası olur diye anlatmak icin buradayım
Bizim problemimiz varikosel ile başladı, eşim bu durumu biliyormuş fakat ameliyat olmamış sperm değerlerimiz cok duşuktu 7 milyondu ml de ileri hız yoktu morfoloji %2 ydi. yani şansımız azdı. eşim ameliyat oldu ve 1 yıldan once duzelmez dediler bizde bekledik. sonra değer yukseldi yavaş yavaş ama 39 milyon oldu en cok ve ileri hızlı bana mısın demedi.
Doktora her gittiğimizde olur olur diyip bizi gonderiyor. velhasıl olmadı bizde emodex, proxceed , keci boynuzu pekmezi gibi bircok yola başvurduk yine de olmadı.
Uzun bir sure sonunda klomen tedavisine başlamaya karar verdik, yumurtalar oluştu buyudu, catlatma iğnesi kullandım yine olmadı. klomen beni psikolojik olarak ve bedenen cok kotu etkiledi. o yuzden bir daha kullanmak istemedim 2 ay bekledikten sonra bu sefer AŞILAMAYA karar verdik iğneler catlatma vs. yine olmadı.
Coğunuz bilir ki hic kolay surecler değil.. ve her seferinde biraz daha uzuluyor umudumu azaltıyordum.
Dedik ki bu boyle olmayacak biz en iyisi Tup deneyelim. diyarbakır bahceci ile on goruşme yaptık haziran gibi başladık tedaviye adetimle. 6. gune 2 embriyom donduruldu. bu seferde tedavi sırasında rahmimde sanırım ilaclardan dolayı POLİP cıktı.. ben sabırsızlandıkca sanki daha cok erteleniyordu. polip et beni gibi birşeymiş rahimde ve duşuğe sebep olabiliyormuş. doktorum riske atmayalım ameliyat ol gel dedi. tamam mı tamam.
Bu arada benim de tayinim cıktı ve taşınma ev vs. birsuru işle aynı anda uğraşıyorum. hem rahatlayalım hemde biraz dinleneyim diye transferi 5 ay sonrasına aralığa erteleyelim dedik. ekimdede ameliyat olacağım ki rahim kendine gelsin yara bere kalmasın.
Ekim adetim birturlu gelmiyor, bende diyorum ki polip geciktirmiştir. hic oralı olmuyorum. elimde dolama cıkmış zaten, kurdeşen dokuyorum. dolamam cok kotu oldu parmağım mosmor. dedim ki hem sağlık ocağına kaydolayım hemde bi krem ilac falan alayım.
İcime doğmuş gibi doktora dedim ki adetim gecti nolur nolmaz siz hamileler icin bi ilac yazın. doktor kanına da bakalım o zman dedi. dedim bence gerek yok ama istiyorsanız bakın. neyse kan aldılar ben 2 gun boyunca uğramadım her seferinde test yaptırıp dakikası dakikasına arardım artık ne kadar olmaz diye şartladıysam kendimi. beni oradaki hemşire aradı ve 6 haftalık hamile olduğumu soyledi o an ın tarifi yok tabiki.

herşeyi denedim cok şukur normal yoldan hemde polipim varken hamile kaldım. rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. duacınızım... sevgilerimle...