İki gun oncesine kadar kendimi hamile zannediyodum. 8.haftam ve herşey yolundaydı. En son 6+2de dr gittim dr herşey normal ama kucuk olduğu icin kalp atışını duyamıyorum dedi. Bi kac hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi dr. P. Tesi 9.haftamda gitmeyi planlıyordum ama salı gunu kahverengi bi leke oldu. Korktum hemen dr gittim akşam olduğu icin nobetci dr vardı kendi dr yoktu. Usg den baktı ve yuz ifadrsinden kotu bişeyler olduğunu anladım. Bebeği goremiyorum hatta kesen bile 6 haftalık olarak kalmış yarın gel ayrıntılı usg bakalım dedi. O an zaten hemen ağlamaya başladım ve yaşadığım şoku anlatamam. Gebelik boyle bişey iki gunde surse kendini alıştırıyosun ve ona gore planlar yapıyosun onu hayal ediyorsun. Neyse butun gece ağladım sabah kendi dr gittim oda aynı şeyleri soyledi. Ayrıntılı usg cektirdim ve boş gelik dedi Dr. Hemen kurtajkurtaj oldum bu arada kurtajdan hic korkmayın. Ben cok korkuyodum ama korkulacak bişey yok sadece psikolojisi biraz yıpratıcı.Bi daha gebe kaldığımda boyle bişey yaşarmıyım diye cok korkuyorum. Eşim hemen bi daha olsun diyo ama ben korkuyorum