Merhaba lutfen konu hakkında bilgisi olan başına boyle bir şey gelen yardım edin lutfen kafam cok karışık hamileyim son adet tarihim 14 mart duzensiz adet oluyorum ve klomen catlatma iğnesiyle hamile kaldım 26 mart catlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki dedi doktor yani 28 mart ilişki oldu beta hcg degerim guzel yukseldi 2 mayısta doktora gittim 15 mm di kese 5 haftalık dedi kese gayet guzel dedi yolk sac da gorundu kalp atışı ve bebek icin iki hafta sonra gel dedi 20 mayısta gittim kese gene aynıydı boyutu bebekte yoktu 10 gun sonra gel dedi ben bugun başka doktora gittim 27 mayısta kese boyutu 13 mm di doktor kalp atışı goremedi beni ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanına yonlendirdi radyoloji uzmanı kese duzgun etrafında kanama yok falan dedi rahimde titreme var kalp atışıda olabilir rahim kendisi de titriyor olabilir dedi 1 hafta bekle dedi kafama takılan 2 mayısta 15 mm olan kese 27 mayısta 13 mm di ve 6 hafta 1 gunluk dendi 2 mayısta 15 mm keseye 5 haftalık dendi başına boyle bişy gelen var mı ben artık ne yapcagımı şaşırdım artık hic bişy anlamadım bu belirsizlik beni oldurck lutfen yardım
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.