Adet olamıyorum..
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Adet olamıyorum..
-
29-09-2022, 11:39:50Kizlar ben gunu gunune adet olan birisiyim.. ancak gecen ay adet oldum bitti ve 5 gun sonra kan geldi doktor yumurtlama donemlerinde nadir insanlarda olur gebe kalma şansının yuksek olduğu donemdesin bebek istersen değerlendir dedi. Yeni evli olduğum icin değerlendirmedik. Ama değerlendirmemek icin ozel bi korunma yontemide uygulamadık. Bu ay adet olmam gereken gunu 4 gun gecti ama adet olmadan once ve olmam gereken donemde sanki adet olmuşum gibi karın ağrısı kasık agrisi bel agrisi goğus hassaslığı vardı daha sonra biraz seyreldi Ve zaman zaman halada oluyor 4.gun icerisinde adet olacakmışım gibi kahverengi akıntı geldi devam etmedi. bugun 5. Gunum dun akıntı ile birlikte pis bi kan geldi 1 2 defa oldum diye duşundum pet taktım devamı gelmedi. Sonra sildikce sildikce belli beli belirsiz pembemsi lekeler geldi ama belli belirsiz. 1 2 damla da lavaboya damladı hatta devamı yine yok pet taktım pet hala tertemiz bugun 5. Gunum ilerleyen zamanarda lavaboya girdim petim hafiften pembe kırmızı arası bi lekelenme olmus. Şuanda yine aynı ama biraz daha belirgin sildikce koyu pembeye yakin bi renk var 1 2 damlada lavaboda gordum ama kırmızı değil.. bu neden olmuş olablir. Hamile olduğumu duşunmuyorum cunki adetinin gecikmesinden sonra 2 test yaptim birisi hasas testti sonuc negatif. Ama bu şekilde bişeylede karşılaşınca acaba gec dollenme oldu var yerleşme kanamasını yoksa belli belirsiz lekler geliyor birazda hafiften petim kirlendi ustunemi goruyorum diyorum oyle olsa testlerde cıkardı diyorum. Kafayı yemek uzereyim.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..