Arkadaşlar merhaba, bugun telefona bir mesaj geldi IHH'dan mesaj şoyle;
"Bu akşam saat 20:00'da Mavi Marmara Ozel Yayını ve SİNYAL kısa filmi gosterimi ile Ozgur Kudus davamıza ve aziz şehitlerimizin hatırasına sahip cıkmaya devam ediyoruz. CANLI yayınımızı bu linkten http://ihh.orgcanli(yanlışlıkla gidilmesin diye "/" sildim) ve tum sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz."
Boyle bir mesaj geldi. Aslında 2 Telefona'da geldi bu mesaj. Ancak diğer telefona bu adres uzerinden sadece 1 mesaj geldi. Ancak diğer telefona cok fazla mesaj geldi bu ad uzerinden. Bir ornek verecek olursak;
"Kıymetli bağışcımız; Gectiğimiz yıllarda yaptığınız zekat bağışlarınızla binlerce ihtiyac sahibini sevindirmiştiniz. Onlar adına size cok teşekkur ederiz."
Ayrıca bir diğer ad olan I.H.H'dan gelen mesaj;
"Ramazan'ın bereketini sizlerle beraber ulkemize ve kriz bolgelerine ulaştırdık. İhtiyac sahipleri adına teşekkur ederiz. Bayramınız mubarek olsun."
Bunlar gibi bircok mesaj var. Benim sorum ise, Size'de geldi mi bu mesaj?(Canlı yayın olan mesaj.) Ayrıca gelen mesajları actığımızda virus kapar mı telefon? Herhangi bir AV kullanmıyorum. Ancak bu mesajı actıktan sonra hemen Kaspersky indirip tam tarama yaptım telefona. Bir virus cıkmadı. Site linkine de tıklamadım.