Oncelikle merhaba, biliyorum artık sıkmıştır. Herkes bir YouTube kanalı acayım yok orda burda yayın yapayım derdinde. Kac bin adet kanal acılıp kapanıyor YouTube'da. Ben de oyle bir gaza geldim. Daha doğrusu heves ettim, ozendik bir yerlerden ve şansımı denemek istiyorum olur da tutulur belki şansın nereden geleceği belli olmaz. Bir denemek istiyorum en azından berbat olsa bile denemedim demem. Uzun lafın kısası YouTube'da bir kanal actım oyun uzerine ancak daha video yuklemedim. Bazı mecralarda yayın actığım oldu insanlar da beğendi anladığım kadarıyla. Ancak dediğim gibi binlerce kanal var YouTube'da ve birilerinin beni bulup da izlemesi cok zor olacak ilk başlarda. Peki sizce bu kadar kanal icinde sıyrılabilmek icin ne yapmalıyım? Yani siz bir oyun videosu izlerken mesela eksik gorduğunuz bir şey oluyor mu? Veya tercih ettiğiniz kanalları neden tercih ediyorsunuz? Bir oyun videosundan neler beklersiniz? Veya neden kimse şunu yapmıyor yapsa cok guzel olur dediğiniz bir fikir? Yani bu gibi nelere dikkat etmem gerektiğine dair izleyicilerin gozunden bilgi almak istedim. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler