Herkese merhaba. 20 haftalık hamileyim. Yaklaşık 7-8 yıldır duzenli ve diğer insanlara gore daha fazla su icen biriyimdir en az 3 lt icerim yani şişem var takip ederim falan. Fakat gecen haftalarda kendi normalime gore biraz fazla su iciyormuşum gibi hissetim. Not edeyim dedim. Şişemi her doldurmamda not aldım ve sabah kalkmamdan gece yatmama kadar 5 lt net su iciyorum ve bu yattım yine ictin derken bucuğa sarkıyor her turlu 5.5 oluyor. Şu an bu yazıyo yazarken de 5 lt tamamlandı gece yatarken gene doldurup ice ice uyuyorum daha da artıyo. Bi gun 6 oldu. Gebelikte suya daha fazla ihtiyac duyuyormuşuz ama benimki niye bu kadar fazla anlayamıyorum ictikce iceaim geliyor soğuk soğuk boğazımdan akması falan daha fazla istek uyandırıyor. Bu arada belirteyim aslında Eskişehirli olmakla birlikte 1 senedir Mardinde yaşıyorum burada havalar bizim oralara gore daha sıcak hatya baya bi sıcak. Bunun da etkisi olabilir diye duşundum. Ama yine de bunun bi zararı olur mu bana ya da bebeğimize? Lutfen bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar