Herkese iyi akşamlar. Şimdi anlatmak istiyorum cunku anlatacak kimsem yok. Anlatılacak bir yanı da yok. 2 yıldır bir ilişkim var aile akraba herkes biliyor sozlu gibiyiz. İlk defa bir hata yaptım. 18 mayısta erkek arkadaşımla yuzeysel bir ilişki yaşadım ve kondom kullandık. Herhangi bir sıvı teması olmadı. Bu ilişkiden sonra 24 mayısta olmam gereken tarihte regl oldum. Ama şimdi 20 haziranda olmam gerekiyordu olmadım. Cok korkuyorum boyle bir ihtimal var mı ? Erkek arkadaşım mumkun değil ben eminim ayrıca korunduk da diyor ama ben kendimi duşunmekten alıkoyamıyorum. Hicbir belirti yok baş donmesi mide bulantısı vs yok. Sadece korkuyorum internette yazılanlardan dolayı. Yaşadığım şehirde havalar surekli değişti bir guneş bir yağmur oldu. Bundan mı kaynakli stresten mi bilmiyorum. Senede 1 veya 2 kere gecikme yaşarım boyle durumda corasprin iciyorum hemen oluyordum ama bu sefer olmadı kekik suyu dediler onu da bir akşam ictim yine olmadı. Diyet yapıyorum kendimce calışıyorum ve calıştığım işte yeni bolume gectim bir kız icin zor bi yer tekstil fabrikasında calışanlar bilir kesimhane bolumundeyim. Oldukca ağır şeyler kaldırıyoruz. Yeri geliyor 200 metrelik kumaşları sadece iki kız kaldırıyoruz acaba bundan mi gecikti bilmiyorum. Kafam allak bullak isime odaklanamiyorum kac gundur şeften uyarılar alıyorum. Boyle bir ihtimalim varmı ? Ara sıra o bolgemde icerden birşey akacakmış gibi hissediyorum ama bi yerde tıkanıp kalıyor gelmiyor gibi. Sizce boyle bir ihtimal olabilir mi ?