İki bebek kaybettim hala unutamıyorum
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- İki bebek kaybettim hala unutamıyorum
-
29-09-2022, 11:07:16Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım morale ihtiyacim var yaklaşık iki yıllık evliyim evlendiğm ilk ay gebe kaldım gebeliğin 12. Haftasında kafasında odem olduğunu ense kalınlığının fazla olduğunu oğrendik down sendromlu olur dediler ki drum cok iyiydi ikili test yaptık sonuc aynı şekilde ve kabullendim down olsa da yaşar dedim 18 haftaya girdiğimde ise bebeğin kalbinde koca bir delik olduğunu oğrendik sanırım beni yıkan bu oldu 2 hafta sonra ise suyu yavaştan geldi ve mecburi aldırdık vicdanen rahatsızim ama suyum gelmişti başka carem kalmamıştı bana en buyuk destekcim canım esimdi hakkını odeyemem henuz yaşımız da genc ben 21 eşim 25 yaşında herneyse doğum yaptım sutum geldi cok zor gunler gecirdim benden sonra hamile kalanlar doğurdu bense olen bebeğimi hatırladım doğumdan 5 ay sonra gebe kaldım sevincten yere goğe sığmıyordum lakin onu da 9. Haftada kaybettim şuan 9 ay gecti ustunden cok test yaptık bı sorunumuz yok ama cok uzuluyorum aklımdan cıkmıyor ultrason goruntuleri hele ilki hala gozumun onunde ara ara mezarlığa uğruyorum eşimle kucuktu ama yeri kalbimde cok buyuk 25cmydi boyu kedi yavrusu gibi cok tatlıydi kendisi topraktayken rızkı dunyadaydi işte cok zor gunler atlattım hala da yaşıyorum daha anlatacak cok ama cok şeyim var uzun yazdım biliyorm ama Allah aşkına moral verin kotu hissediyorum