Kızlar ben Samsun'da bir kac doktora gittim bebeğim olmuyor diye. Ozel hastanelerin unlu hekimleri diyelim. Rahim filmi cekildim raporda şoyle yazıyordu; -Sağ fiberal tupte geciş yoktur, sol fiberal tupte basınclı geciş gozlenmiştir. Doktorum yani sol tupun aşılama veya yumurta catlatma icin yeteceğini soylemişti. Sonra sıkıldım başka doktora gittim o da bana dedi ki portakal kadar buyuk kistin var ameliyat olman lazım, diğer bi profesor dedi ki senin tuplerden bişey olmaz tup bebek yapalım. Neyse buna benzer bir kac hikaye daha. Âm hic birisi senin tuplerin acık mı tıkalı mı neden tıkanmış bir bakalım demediler. En onemlisi de hasta ile konuşma ve iletişim tarzları. Zaten morali bozuk insanın,bir duzgun tatlı konuşun ama yok işte mizac..
Neyse uzun yalvarmalar sonucu Ordu Ozel Umut hastanesindeki Kadın doğum uzmanı Yılmaz Şahin'den randevu alıp gittim. Allah'ım oyle cana yakın oyle samimi oyle insan bi doktor ki bir kere konuşsan bari diyenlere inandım gercekten. Doktor odasına girerken kapıda oturan hastalarına hoş geldiniz deyip ellerini sıktı şaşırdım. Bizimle oyle cici konuştu ki ureme sistemini baştan hic bilmiyormuşuz gibi harita uzerinde anlattı ve bana senin tuplerinin ikisi de tıkalı biri acık değil ikinizin de başka bir sorunu yok sadece 3 yıldır hic bir ilişkide yumurta ve sperm karşılaşamamışlar dedi hadi laporoskopi ile acmaya calışalım dedi ve oldu. İki tupumde iltihabi tıkanıklıklardan dolayı kapalıymış cok kucuk basit bi ameliyatla acıldı.6 ay icinde bebeğiniz olacak ben inanıyorum inşallah dedi. Cok da inanclı bi doktordu. Ne yazık ki ameliyattan 2 gun sonra torun hasreti ile yanan babamı kaybettik. Dunyam yıkılmıştı depresyon gecirdim psikiyatrik ilaclar falan filan ,5 ay sonra yani 4 gun once hamile olduğumu oğrendim cok şukur. Bana bu aşamada destek olan doktorum Yılmaz Şahin'e dualar ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum kızlar benim gibi başka hastalar da var care bulan haberiniz olsun.