Merhaba hanimlar,
14 haziran cuma gecesi kan testiyle hamile olduğumu oğrendim ve değerim 104 cıktı onceki adetimden cok sonra oluşmuş bir gebelik yeni bir gebelik demişti doktorum 2 gun sonra tekrar cağırdı ve pazar akşamı kahverengi leke ve karın ağrısıyla beraber doktora gittim tekrar bı kan testi yapıldı ve değerim 199 cıktı doktor farklı biriydi ve bana leke icin Progestan verdi ve değerim icin 250 lerde olması gerekirdi dedi 2 gun sonra tekrar gel dedi ve ben sali akşamı değil Carşamba akşam gittim yani 67 68 saat sonra kan verdim ve değerim 199 dan 403 e cıkmış ben sevinirken pazar gunu kontrol eden doktor bu değerin 500 lerde olması gerekirdi sağlıksız bir gebelik dış gebelik olabilir dedi cuma akşam aynı saatte kan vermemi istedi ve cumartesi sabahı bakıp 750. 800 lerde değilse dış gebelikte dedi ve sabah 9 da iğne ile dusurucez dedi. Bu durumda olan var mi değerlere gore şuan 3 haftalık hamileyim . Her insanda artış farklı mı seyreder aşağı yukarı ? Birde daha kucuk olduğu icin sadece kandan anlaşılabilir mi ? Bana yardımcı olur musunuz hastane koridorlarında ağlamak cok zor cok kotu bişey Rabbim kimseye yaşatmanın ilk gebeligimdede kese bozulmuş kurtaj olmak zorunda kalmıştım . Bu değerler cok mu kotu benzer şeyler yaşayanlar varmı ? Dış gebelikte artış nasıl olur beta HCG de ?