Hic sabrinizin tukendigi oldu mu?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hic sabrinizin tukendigi oldu mu?
-
29-09-2022, 10:50:30Kizim 19 ekim doğumlu 8 ay bilmem kac gunluk 38 haftalık doğdu. Gebelik zehirlenmesi ve gebelik kolestazi ile birlikte doktorumun değimi ile combo yaptı. Yaklaşık 25 gun akciğer gelişmemiş olduğu teşhisi ile kuvezde kaldı. Bize ordan cıkarken norolojik veya kardiyolojik problem olabileceği soylenerek taburcu olduk.(uzun sure oksijen alan bebeklerde olabiliyormuş) 1 ay 3 ay 5 ay kontrollerinde gozle gorulen bir problem olmadığı soylendi gittiğimiz hastanelerde ama kizim hala oturamiyo... donmeye de cok gec başladı daha 1 ay anca oldu. Kalca ultrasonu takdir edersiniz ki cekildi ihmal etmedim ve problem olmadığı soylendi. Oturma minderleri mı dersiniz, mama sandalyesi mı dersiniz destekli desteksiz hepsini denedim aylardır ugrasiyorum. En korktuğum seydi olmuyo.. artık tukenmek uzereyim dayanamıyorum kimseye caktirmamaya calisiyorum ama icim icimi yiyo nolur basina gelenler var mi ne zaman oturacak cok mu acele ediyorum?? Ayaklarına kapaniyo surekli dik duramiyo saga sola devriliyo bazen..