Merhaba hanımlar cok uzulerek ve ruhsal bunalım icerisinde yazıyorum. Elim ayağım titriyor... Lutfen yapmasaydın ya da şoyle olsaydı diyenler yazmasın.
Erkek arkadaşımla bende surtunme yoluyla birlikte olduk. O cıplaktı, bende ic camaşır(ama ince) uzerinde de zıbınım vardı. Hatta gunluk pedim de vardı ama o anki ilişkiden dolayı bayağı buzuşmuş durumdaymış. Erkek arkadaşım ayaktayken arama dediğim şekilde boşaldı ve bende o anlık şokla pantolonumu cektim. Oyle kaldı Yaklaşık 1-2 saat sonra gittim yıkadım. Ama endişelerim var. Bu olay uzerinden 2.5 ay gecti ama hala etkisini unutamıyorum. 2 kere normal adetimi zamanında oldum ama zaten bunun dışında bayağı sitresli bir donemden geciyorum(sınav donemi) haliyle duzensiz beslenme ve gece yemelerim cok oldu.(abur cubur cikolata vs) Bu sure zarfında kilo aldım ve aşırı şişkinlik gaz hatta kabızlıkta oluşmaya başladı Son zamanlarda da gun icerisinde uykum cok gelmeye başladı.. Sizce neden olmuş olabilir? Gebelik olabilir mi? 2 ay duzenli adetimi gordum.. Siz gebelikte adet gordunuz mu yazar mısınız? Cok kotu durumdayım