YouTube izlenme saati sorunu
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- YouTube izlenme saati sorunu
-
29-09-2022, 10:14:16Arkdaşlar merhabalar, YouTube kanalım da oyun uzerine canlı yayınlar yapıyorum. Aynı zaman da hergun veya gun aşırı oyun icerikleri paylaşıyorum. Şimdiye kadar 4 ya da 5 kez canlı yayın yaptım. Sorunuma gelecek olursak en son yaptığım canlı yayın suresi 9 saati gecti arkadaşlar. Analiz bolumunden canlı yayını kapattığımda aldığım izleme suresi 72 saatti ve 2.1b goruntulemede cıkmışım aynı zamanda 853 kez kucuk resmime tıklanmış olarak yazıyordu. Ben canlı yayına katılmadan once kanalımın izlenmesi vidıq eklentisinde 103 saatti canlı yayını bitirdiğimde 143 saat olarak değişti. Daha sonra YouTube para kazanma sayacından baktım orada da 110 saat olarak yazıyordu. Biraz zaman gecti ve vidıq da ki izlenmede 110 saate duştu. Yani hesapta ben 72 saat goruntuleme aldım ama bunun sadece 7 saati sayacı etkiledi. Canlı yayın ekranında hala canlı yayınımın 72 saat gosterildiğini yazıyor. Fakat analiz bolumunde 9 kusur saatlik canlı yayın hala işleniyor olarak gozukuyor sanırım cunku daha 2 saati mevcut 7 saatlik bolum kayıp yani. Herhangi bir hile yapmadım veya birilerine beni izle vs vs demedim arkadaşlar bu arada sıkıntı bu şekilde. Bu bir sorunmu yoksa izleme yavaşca işlecenek mi?