İstanbul'un Kucukcekmece ilcesinde yaşanan bir olayda genc ciftin evliliği dağıldı. Akşam saatlerinde kayınpeder Turhan Ketenci, yeni doğan torununu gormek icin kızının evine gitti. Ketenci, damadı Volkan Cubukcu'yu kapıda gorunce tansiyon yukseldi ve tartışma cıktı. Cubukcu'yu kızına yakıştırmadığını sık sık dile getiren ofkeli kayınpeder, yanındaki bıcakla damadına saldırdı. Genc adam kanlar icinde yere yığılırken Ketenci ise rahat tavırlarla olay yerinden ayrıldı. Bir sure sonra ailesi tarafınan bulunan Cubukcu'nun ihbarı uzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı genc, sağlık ekiplerinin tum mudahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kısa surede gozaltına alınan Turhan Ketenci, 'Kasten oldurme' suclamasıyla cıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Damat Volkan Cubukcu'nun cenazesi 23 Eylul Cuma gunu Bartın Ulus'ta defnedildi. Kucukcekmece'de kayınpeder tartıştığı damadını bıcaklayarak oldurdu
Kucukcekmece Cumhuriyet Başsavcılığı cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Kayınpeder ifadesinde 'Anneme kufretti, elini beline goturunce silah cıkaracak sandım, kendimi korudum' savunması yaptı. İlk tespitlere gore damat Cubukcu'nun kalbinden ve bacağından aldığı bıcak darbeleriyle olduğu belirtilirken, soruşturmada otopsi raporlarının beklendiği, tanık ifadeleri alındıktan sonra iddianamenin hazırlanacağı oğrenildi. DHA'nın aktarımına gore; damadı ile tartışma yaşadığı ve kendini savunmak icin bıcak kullandığını ifade eden Turhan Ketenci'nin olayın yaşandığı gun, damadının evine gelişine ait guvenlik kamerası goruntuleri ortaya cıktı. "Eşimin her şeyinden rahatsız olmaya başladı" Kayınpederi tarafından bıcaklanarak oldurulen Volkan Cubukcu'nun acılı ailesi o gece yaşananları anlattı. Volkan Cubukcu'nun eşi Meral Cubukcu,"Volkan ile biz cok onceden aynı yerde calışıyorduk. Babam da orada calışıyordu. O zamanlardan beri Volkan'ı sevmiyormuş. İşten cıkınca yollarımız ayrılmıştı. Bir sure sonra tekrar yollarımız kesişti, sevdik birbirimizi. Babam kesinlikle istemediğini soyledi. Volkan'ı sevdiğimi ve istemeye geleceklerini belirttim. 'Kesinlikle gelmesinler' dedi babam. 'Coban olsa kabul ederim ama onu kabul etmem' dedi. Ben de sevdiğimi belirttim. Sonra biz kendi aramızda nikah kıyıp duğun yaptık. En başından beri sadece babam karşı cıkıyordu. Evlendikten sonra aramız bozulunca babamla tekrar barışmak icin araya aile dostlarımızı soktuk. Barıştıktan sonra babamın isteğiyle ikinci duğunumuzu yaptık ve her şey normale dondu. Daha sonra eşimin sigarasından sakalından her şeyinden rahatsız olmaya başladı. Daha sonra ben de oradayken kayınbabamın evine geldi ve 'canlı sinek bile bırakmam' diye tehdit etti. Yetkililerden bu konu hakkında yardım istiyorum. Ona yardım edenlerin kim olduğunun bulunmasını istiyorum. Onların da ceza almasını istiyorum" dedi. Gozyaşlarına hakim olamayan Volkan Cubukcu'nun annesi Satiye Cubukcu, “Cok guzeldi, aralarında hicbir sıkıntı yoktu. Bebeğin doğumuna geldi hastaneye, hicbir sıkıntı yoktu. Hic olmadık şeylerden cocuğuma gıcık olmuş. Gelinimle de aralarında hicbir sıkıntı yoktu. Annesi olsun babası olsun ailecek cocuğumun mutluluğunu kıskandılar. O gece hedefinde belki de ben vardım. Ben bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum, adalete guveniyorum. Bu adamın sonuna kadar cezalandırılmasını istiyorum. O gece yanında bulunup yardım eden insanların bir an once bulunmasını istiyorum. Benim bir oğlum daha var, ben onu da kaybetmek istemiyorum. Ben bir anneyim ciğerim yanıyor. Adaletin onun peşini bırakmayacağına inanıyorum" diye konuştu. Baba Mustafa Cubukcu ise "Oğlumu, kayınpederi kapının onunde geldi, katletti. Katletmeden bir gun once kayınpederi, 'ben bu cocuğun sakalından ve konuşmasından hoşlanmıyorum. Uyar, ben bu tur davranışları sevmiyorum. 'Keşke coban alsaydı kızımı da bu almasaydı' diyor. Son zamanlarda da surekli 'seni de oldururum o cocuğu da oldururum' diye kızının telefonuna mesajlar atıyormuş. 'Ben raporluyum, sizi oldurursem ben ceza falan almıyorum. 5-6 ay yatarım, 7'nci ayı yatmam bile' diye bir gun oncesinden soyledi" şeklinde iddialarda bulundu. Volkan Cubukcu'nun kardeşi Murat Cubukcu, "İşten gelmiştim, istirahat etmek icin odama gectim. Yaklaşık 40 dakika sonra bağırış sesleri duydum. Abimin yere duştuğunu gordum, kanaması vardı. Bağırıyordu abim evin icinde, 'babam beni bıcakladı' diye. Hemen arabaya bindirip hastaneye goturduk. Hastanede olduğu anlaşıldı. Son sozlerinde abim, kayınpederinin onu oldurduğunu soyluyor. Canımız yandı, ciğerimiz sondu. Bir bıcak tum ailemize girdi. Sucluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.