herkese mrb 2 yıllık evliyim ve evlilğim 5.ayından sonra bebeiş icin calışmaya başladık.ben gecen yıl 7 ay bebiş icin ugraştım 110 kiloydum diyete başladım 105 e duştum.ve relg hic aksamazdı o ay aksadı testler negatif doktoraa gittim 2013 haziran başı gittim.stres gibi dış etkenlerden olmuş olabilir bir sıkıntı yok yumurtalıklar sağlıklı dedi 5 ay daha korunma eger hamile kalamzsan tekrar gel dedi.ve ben temmuz 4nde hamile kalmışın ağustos 6nde oğrendim 4.5 haftalık hamile olduğumu ancak 12 ağustos 5.5 haftalıkken duşuk yaptıım cok husranla bitti diyebilirim. doktora gittik ve 2 ay korunun dedi ve biz kasıma kadar korunduk tekrar bebiş icin calışmaya başladık ancak bir turlu olmadı cunku adetim inanılmaz duzensiz oldu.ilacla oldu diyebilirim.mayıs 2014 de başka bir doktora gittik ve pko denilen bir kist olduğunu oğrendk korunmayın dedi ve ben endokrine giderek kilo sorunu icin tedavi başladım cunku tuylenme kilo alma sorunlarım oldu.bize korunmayın diyen doktoraa gecen pazartesi tekrar gittim yumurtalıklarımın durumu kistleri vs muayene olmak icin.ben kilolarım olduğu icin yeterince uzgunum zaten bana 0 bedene duşmeden bebk duşunme dedi bu cok şacma 2 haftada 115 den 109 duştum ve şuan devam ediyorum.bu arada soğan kuru başladım 20 eylul 2014 bitick kur ve sonra incir kuru başlıycam kasım gibi başka bir doktor gitmeyi planlıyorum.bu durumda olup hamile kalan yaada bu kilolarda olup pkosu olup aşılama yoluyla hamile kalanlar lutfen yazarmısınız? bebek hasreti ceken herkese rabbim nasip etsin inşallah