Merhaba kızlar,
Ben 28 gunde bir regl oluyorum.Bu ay ilk defa ovulasyon ile denedim.cift cizgili 2tane gun gordum.silikleştiği zamanları değerlendiremedim ama cift cizgileri değerlendirdim. Normalde reglim her ay 1 gun onceden gelir.10 gun oncesinden de sancı kramp goğus şişmesi başlar,bacaklarımın ustleri sızlardı.Bazı aylar afedersiniz hem ishal ,hem kusma felaket gecirdiğimi biliyorum.
9 gun oncede zaten yumurtalama gunumdu, o gunler ilişki oldu. bende yine başladı kasıkta sancılar goğusler şişti vs. hah dedim olmadı yine bu ay.24 temmuzda da idrar testi yaptım hic bişey cıkmamıştı. ama yumurtalamadan 4gun gecmişti daha.
regl donemi geldi.ben ağrı sızı bekliyorum yok. Dun normalde (1 gun once geldiğinden) baktım hic bi kıpırdamam yok. uzanınca kasıkta hafif bi gıdıklama tarzı bi hissiyat var.gogusler dolgun hala. arada bi ateş basması yaşıyorum.avuc iclerim yanıyor.cok nadir sanki regl olucam gibi bi his kasıkta ama yine gelen giden yok.su gibi cook az akıntı var. sonra sarımtırak renk veriyorum gunluk ped e. Yarında regl 2.gunu diye Dr. a hormon testi icin gidecektim.ama regl olmadım. umutlanmak istemiyorum acaba bekliyorum diye psikolojık mi olmuyorum.
Sizce ne yapmalıyım bu durumda? yani sanki bi sancı giricek ve regli olucam diyorum. bugun normdal regl gunum.1gun onceden gelmedi. hadi bugunde bekliyim diyorum. sizce belirtiler gebelikmi?