Merhaba hanimlar,
Bende 2 Temmuzda pozitif test ettim, şuan bebeğim 8+4 gunluk Yani 9. Haftamdayım.
Son iki hafta ara ara sabah kusmalarım oldu ama cok şiddetli değil. Surekli uyumak istiyorum sadece.
Benim şoyle oldu ben yaklaşık 6 haftaliken doktora gittim rahim kesemin 7mm olduğunu ve yuvarlak olmadığını soyledi, en azından yolk kesesini gormem gerekirdi dedi. Tabi ben ağlamalara başladım, ama Allah ’a bıraktım vardır bi hayır diye sonra yaklaşık 10 gun sonra Bursa ’da tatilde hastaneye gittim ve orda doktor bana kalp atışı olduğunu soyledi ve progestan verdi. Kullandım bugun bitti cok şukur.
Daha sonra kendi doktoruma kontrole gittim, 7+4deyken. Rahim kesem yuvarlak, bebek iyi herşey yolunda dedi.
Benim şoyle bi sorunum var mesela forumlarda okurken işte 9. Haftada kalbin daha atmadığını yada bebeğin gelişemediğini vesayre okuyorum pisikolojimi mahvediyor. Doktorda randevum henuz onumuzdeki Perşembe sizce ne yapayım ?
Bulantım Yok, uyku isteği var cunku gece idrara cok uyandım, yorgunluk hissediyorum. Ama bulantımın olmaması beni tedirgin etti, ki zaten oyle cok kotu olmadım şimdiye kadar toplam 3 kere sabah kustum sadece. Siz doktor randevularınıza kadar neler yapıyorsunuz?
Ben surekli araştırıyorum aklım fikrim bebekte, birde ağlamak istiyorum surekli bunalıyorum.
8+4, kafam karışık
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 8+4, kafam karışık