Acımı anlatmak istesem anlatamam o yuzden oraya hic girmiyorum bile... 5 haftalıkken oğrendim hamile olduğumu doktora gittik kese gorundu ama bebek yok dedi 6. hafta da bebeğimi de gorduk hamileliğim cok zor geciyordu gunde 8 - 9 kere kusuyordum su bile icemiyordum bu yuzden doktor beni daha sıkı takip etmek istedi her hafta gidiyorduk kontrole 4 Temmuz da gittik bi baktık ki o hızlı hızlı atan kalp artık durmuş atmıyor dunya başıma yıkıldı ertesi gun kurtajla aldılar yavrumu 9 hafta 3 gunluktu bebeğim... hic kanamam olmadı sadece adet sancısı olur gibi ağrılarım oldu doktor alttan muayene etti rahim kapalı once bi fitil vericez dedi fitili yerleştirdi yuru dedi bana ağrın ve kanaman olursa gel dedi cıktım yurudum yurudum ama hic kanamam olmadı arada sancım oluyordu adet sancısı gibi sonra uyuttular beni zaten uyandığımda gitmişti yavrum benden doktor perşembe gunu tekrar gel dedi bakacak iceride bir şey kalmış mı falan diye 3 ay da korunun sonra tekrar deneyin dedi kızlar cok kotuyum boyle fitil falan vermesi normal mi kurtajdan sonra tekrar cocuğum olur mu kurtajdan sonra nelere dikkat etmeliyim bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız belki biraz acım hafifler...