Merhaba,
2 Yıl once iOS işletim sisteminden Android'e kesin donuş yaptım ve bir Android işletim sistemi yuklu telefon aldım. 1 ay once telefonumun teknik bir nedenden dolayı format atılması gerekti ve hesabıma giriş yapmaya calıştığımda 2 adımlı doğrulama olduğunu oğrendim. Benden giriş yapabilmem icin telefondan onay vermemi istiyor lakin telefondan onay yapabilmem icin telefona hesabımı girmem gerekiyor boyle bir paradoksun icine duştum.
Hesap kurtarma yapmaya calıştığımda benden hesaba kayıtlı telefon numaramı ve e-posta adresimi istedi ve yaptım. 5 gun sonra gelen mailde bana "siz olduğunuzu doğrulayamadık lutfen daha fazla bilgi verin" diye mail geldi ve bende bunun uzerine;
- Adım soyadım,
- Hesabın kullanıldığı telefon,
- Hesaba kayıtlı telefon numarası,
- Hesap oluşturma tarihi,
- Doğum tarihim,
- Indirdiğim uygulama listeleri,
- Satın alma yaptığım kartlar ve mobil odemede kullanılan numara,
- Tum satın aldığım iceriklerin makbuzları,
- En son uygulama ici satın alma iceriği,
- Abone olduğum icerikler ve tarihleri.
Bu bilgileri gonderdim ve bana "siz olduğunuzu doğrulayamadık lutfen daha fazla bilgi verin" diye tekrardan mail geldi ve hesabımı geri alamıyorum ve benden nasıl bir bilgi istiyor halen anlamış değilim. Abonelikleri kapatamıyorum ve hepsini gectim o kadar uygulama, uygulama ici satın alma, rehberim, WhatsApp mesajlarım vb. yaptım hicbir iceriğime erişemiyorum ve 1 tane insan ile muhatap olamıyorum inanın hayatımda Android kullandığım icin yaşadığım pişmanlık kadar hicbir konuda pişman olmadım.
Başına boyle bir sıkıntı gelip bu sorunu atlatmış ya da cozum icin irtibat kurabileceğim bir departman varsa bana yardımcı olabilirse sevinirim.
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkurler.
Google 2 adımlı doğrulama hakkında
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Google 2 adımlı doğrulama hakkında