arkadaşlar dr. um 2'li tarama testi yaptırdı sonuc temiz cıktı bi sorun yoktu,sonra başka bir dr a detaylı ultrosona yolladı neden die sordum onlem bu dedi , gittim bugun saat 11 de ve dr baktı herşeyi normal dedi ,bitek bebek donmedi kalbini goremedim dedi bekledim sonra gene girdim yine donmedi 3 uncu kez girdim bebek hala donmedi dr baktı baktı sonra 'arsa' var dedi sonra acıklama yaptı bi damarın başka yerden dolaşması demekmiş anladığım kadarıyla %40 falan down sendromu artıyomuş amniyosentez yapıp bakalım dedi , bende bakınca ne olucak dedim , dr down olup olmadığı kesinleşicek dedi ona gore bebeği alıcaz dedi , 23 haftalık hamileyim ve hayatta bole bişey duşunmuyorum kıyamam ben bebeğime ya yaptırmıcam dedim ama icim icimi yiyo bebeğime bişey olursa die korkuyorum dr cok canımı sıktı ya sonra ben cıkarken dedim nekadar risk var dedim şimdiye kadar 4-5 hastamda daha rastladım ama bebekler sağlıklı doğdu dedi acaba ben neolursa olsun aldırmıcam dedim diemi dedi ole ufffff varmı benim durumuma duşen kıslar yardımcı olun