Merhabalar 3 yıldır yaşadıklarımı gecmişime bakar anlayabilirsiniz. Neler neler... Ne doktorlar,Testler. Sonunda işinin hakkını veren doktoru buldum genc ama cok bilgili. Benim gibi sorun yaşan kim varsa hamile kalamayanlarda bu doktora ulaşsın il dışından bile bir suru hastası var. Doc.dr.gokalp oner. Bana gelecek olursak kurtajdan sonra yapışıklık olmuş ve 5 kimyasal gebelik gecirdim gittiğim hicbir doktor anlamadı. Stres yapmayın olur merak etmeyin ,bir daha duşuk yaparsan o zaman gel bakalım, tıp size care bulamadı belki 10 yıl sonra anne olacaksınız, hiiic uğraşma paran var mı tup bebek yaptır sana adres vereyim.. Vs neler duydum doktorlardan 3 yılda. Gokalp beye gittim kayıplarımı anlattım 3 yıl once kurtaj olduğumu fakat son 1 yıldır sağ kasığımda sancı olduğunu adet gunlerimin azaldığını soyledim (başka doktorlara yapışıklık olabilir mi dediğimde yok yok olmaz olsaydı ilk 1 yılda olurdu dediler ) direk hsg+histereskopi yapmalıyız dedi. Yapıldı ve yapışıklık olmuş dediğğm gibi ve rahimin sağ tarafı tamamen kapanmış. Doktor bey gerekeni yaptı. Şimdi iyileşme surecindeyim ben 3 yılda cok yıprandım en ufak birine faydam olursa ne ala. Sevgilerimle..