Merhaba oncelikle son birkac haftadır yaşadığım bir problemi size soylemek istiyorum arkadaşlar. Annem bir Instagram hesabı acmıştı ve bu hesaptan ona yabancı birisi fake bir profil acıp işte "seni cok seviyorum, tanışalım, buluşalım, telefon numaranı verir misin? " Gibisinden şeyler yazmaya başlamıştı bende bunu farkedip anne bu profil yalandan dedim seni kandırıyolar diye beni dinlemedi. Sonra adam bunu hangout'a cağırdı oradan yazışalım goruntulu konuşalım diye annemde mailini falan girip kayıt oldu hangout'a sonra konuştular falan adam her seferinde yuzunu gostermekten kacınıyordu ama ses kaydı atıyordu annemde inanıyordu. "Ya oğlum şoyle boyle gercek bu işte. " Dedi neyse o oldu bu oldu sonunda annemide ikna edip adama yazdım ki ya yuzunu gosterirsin FaceTime konuşmasında ya da seni engellerim. Adamda tamam dedi madem yuzumu gormek istemiştiniz gosteriyim gibisnden bir şey dedi. Bir baktık ki siyahi birisi ve fotoğraflardan tamamen alakasız birisi anneme oğlunun yuzunu goster falan diye soylemeye başladı bende korktum tabii niye yuzumu gormek istiyor diye bir kıllanmadım değil. Neyse gostermedi annemde yuzumu tabii ve hemen kapatıp engelledik adamı her yerden. Yine de her ihtimale karşı evimi bulması veya beni bulması soz konusu olabilir mi cunku adamı biraz sinirlendirdim annemi kandırcaktı belli ki sapık biri ve ben buna engel oldum başım derde girmiş midir? Paranoya olmaya başladım vallaha psikolojim bozuldu.
Dosya Ekleri

WhatsApp Image 2020-02-01 at 18.25.56.jpeg 13 KB · Goruntuleme: 80