Başıma gelen bu olayın şoku ile internette ve tabiiki Kadınlar kulubunde var olduğunu duşunerek benim durumumu yaşayan var mı diye araştırmaya başladım. Ve ikinci şoku yaşadım her hangi bir bilgi yoktu.
Bende konu acarak benim yaşadığım durumu yaşayan hanımlar varsa fikir alışverişinde bulunuruz diye duşundum.
19 senedir evliyim şu an 38 yaşındayım.
17 yaşında bir kızım,10 yaşında oğlum ve 14 aylık bir kız evladım daha var şukurler olsun Allahım benim evlatlarımı da tum evlatları da ana babalarına bağışlasın. Hepsini sezeryan ile doğurdum.
Son Doğum ile birlikte tuplerimi de başka hic bir yontemi vucudum kabul etmeyip reddettiği icin bağlatmak durumunda kaldım. Ama dun itibariyle 4. Evladıma gebe olduğumu oğrendim. Duygularımı anlatmam hic bir şekilde mumkun değil. Pazartesi gunu doktor muayenesine gideceğim. Umarım herşey yolundadır.
Benim gibi olup bu durumu yaşayan var ise lutfen tecrubelerinizi benimle paylaşır mısınız? Teşekkur ederim
Son olarak kızım emiyor. Emmek istediği muddetce de emzirmeye kararlıyım. Ancak ishal oldu ve pişik oluştu muhtemelen gebeliğimden oturu sut yapıyor