Merhaba oncelikle herkese
şimdi size hamilelik hikayemi anlaticam oncelikle sabredin şukredin dua edin.Ben iki bucuk yıldır evliyim 2 kere aşılama yaptırdım ama olmadı 3 kerede tup bebek yaptırdım.3.su cok şukur oldu ve şuan hamleyim.
Asilamalari soylemiycem bir anda yaptırdım ama olmadı ilk tup bebegide yaptirdigimda dikkat etmedim ne yapmam gerektigini bilemiyordum sanki oraya koydular tutacakti ama tutmadı sonra uzulmeye başladım 2. Tup bebek te eşimle tartismistik h
Aglaya ağlaya gitmistim hatta yaptırsam mi yaptirmasam mi diye cok tereddut ederek gittim ama tedavisini almıştım ilaclarını kullanmıştım oradaki hemsirelerlede konusup yaptırmalıyım dedim ve yaptırdım . dikkat etmeye başladım bu seferde de eşimle tartistik ve ben 1 saat yol yurudum sters uzuntu yaşadım ve yine sonuc kotu ben sefer artık korkmaya başladım cocuğum olmayacak diye cok tedirgin oldum.3.cuyu yapmaya karar verdik ve yaptirdik bu sefer ne olursa olsun dikkat edecektim desemde yine yasamadigim kadar sters ve uzuntu yaşadım ama yinede Rabbime şukurler olsun ki tuttu.Rabbimin bana mucizesi MUCİZEMMM
ilk başta neler yaşadığımı ,nelere dikkat ettigimi anlatacagim ve cok araştırdım herşeyi uygulamaya calisacaktim.
İlk olarak yaptirdigimda eve gelip dinlendim ilk 3 gun bol bol dinlendim sonra yavaş yavaş evde işlerimi yaptım ama ağır kaldirmadim yukarı doğru uzanmadim egilmedim yemek yapmadım .6 gun sonunda dışarı cıktım yavaş yuruyuşler yaptım yarım saatlik ve bir yerden okumustum duş almamaya calışın diye bende 7. Gunde cok ılık bir duş aldım .Yine araştırdığımda gore dut kurusu ciğ badem ciğ kabak cekirdeği ve avakado tukettim ve kabız olmamak cok onemli onun icinde kuru kayısı tukettim . Dualar okudum.
Ve nihayet az kalıyordu gunler gecmiyordu ve 9. Gundu tam tarnsferden sonra eşimle yine tartıştık ve bana cok ağır laflar etti neyse onları duşundukce hala cok kotu oluyorum bende o sinirle gece 3 kere zipladim ama sonra cok pişman oldum ağlamaktan bittim ve sabaha kadar ağladım hic uyumadım sabah oldu ve benden kahve rengi lekeler gelmeye başladı ve iyice bitmistim aslında icimde hep bir umut vardı busefre olacak diye ama o zıplamak lekelerin gelmesi beni bitirdi .bende erkenden hemen aile hekimi yakın diye oraya gittim kan testi yaptırmak istedim onlarde belli olmaz 9. Gun bişey olmaz dediler ama yok benim icim hic rahat değildi kan testi yapan bir yere gittim agliya agliya ve bir bucuk saate cıkar dediler ve eve gelirken eczaneye gittim idar testi aldım erken gebeligi gorenlerden eve geldim ve hemen yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı ama ben şok oldum inanamiyordum ve cok ağladım saat gecmek bilmiyordu sonunda ben aradım sizi hemen ariycaz dediler veeeeeeee
9. Gun 62.9 cıkmıştı ben soktaydim
12. Gun 361
14. Gun 1109 cıkmıştı ve şukurler olsun artık hamileydim ve duşunun bu kan vermeye gittiğimde bile eşimle adliyeye boşamak icin gitmiştik ama yinede ben umudumu kaybetmedim hep dua ettim.
Ama cok sıkıntılı bir hamilelik yaşiyorum stres uzuntu kanamam geldi hastanede yattım hala duşuk tehlikem var ama ben inanıyorum yaşadığım cok kotu şeylere rağmen mucizem beni bırakmadı.Rabbime şukurler olsun MUCİZEM BENİMLEEEEEE
Hamilelik Hikayem
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme