7 Tane kanalı ardımda bıraktım. Hepsini patlattım. En iyi kanalımın 1K abonesi vardı onu da sinirden kapattım. Aldığım hicbir seo eğitimi işe yaramadığı gibi 22 yaşındaki cocuk benimle resmen dalga gecti. Bu Google servisleri ile gecmişten bu gune kadar hic işim rast gitmedi. Neden bilmiyorum ama eskiden web sitelerdede aynı terane vardı. Azınlık kısım kaymağını yerdi biz izlerdik. Denerdik ama boşuna yorulurduk. İşte o zamanlardan kalma biriyim ben. Ama boş biriyim anlaşılan halen elle tutulur bir başarı elde edemedim. Edemiyorum da. 10 yaşındaki veletlerin benden cok goruntulenmesi var. Bu durum zoruma gidiyor. Sinirden masayı yumrukluyorum ama faydası yok kimseye.
Konuyu uzatmadan sadede gelirsem: Aramada ilk sıraya cıkmak istiyorum. YouTube algoritmasından vs. her şeyden haberdarım. Hatta İngilizce kodlamayı transkript ile Turkce'ye dahi cevirmiş kaynağım var. Ama YouTube algoritmasına gore calışmıyor. Elin spam kanalı benim kanalı solluyor, ne abone sayısı ne izlenme sayısı hikaye oluyor bir noktada. Kanal acılış tarihleri mi? Hic alakası yok. Video uzunluğu mu? Gec bunları. 22 yaşındaki cocuk bana yontemi 500 TL ile satmaya calışıyor. Nedir yahu bu YouTube sırrı. Bu paragoz YouTube insanları videoları izlensin diye zorla Google ads itiyor. Kolay yoldan kazanc yok politikasını ilke edinmiş. Kimisi de bir anda populer olabiliyor. Algoritma kitleyi takip ediyor ama o kitleyi ben hic cekemiyorum. Cunku ta da aramalarda yokum. Google parası batsın parası icin yapıyorum ama zevk icin bile yapsan izlenmemek insanı depresif duruma sokar.
Yazım stilim sizi yordu ise kusura bakmayın. Bir hışımla sinirle yazdım ve dokuldu cumleler. Şimdi bu işlerden cok iyi anlayan ve başarı kazanmış kişilere soruyorum. Lutfen 2 dakika insani bir yardım yapın da pastayı kendiniz yemeyi bırakıp diğer insanların belki gercekten ihtiyacı vardır diye duşunup bir yardım eli uzatın. Kazancınız bol olsun gozumuz yokta biz hic izlenemiyoruz. Boyle olmamalı. Trafiği %5 alıyor %95 ağzı acık bakıyor. Gercek hayata cok benzemiş buralar ama neyse ya siz anladınız.
Nedir cozumu ilk sırada cıkmanın? 1K aboneli kanalı sildim sinirden. İzlenme sayısı 750, diğer rakip kanallar en duşuk 30K.
YouTube aramalarında ilk sıraya cıkamamak
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- YouTube aramalarında ilk sıraya cıkamamak