Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna kattığı ve başarılı futboluyla dikkat ceken Dries Mertens, İtalyan basınına acıklamalarda bulundu. San Gennaro Odulu'nu kazanmasının ardından torene video bağlantısıyla katılan Belcikalı futbolcu, "Napoli'yi ozluyorum. Palazzo Don'Anna'ya aşık olduk, bugun hala bizim evimiz. Orayı ilk gorduğumuzde, bir arkadaşımın beni oraya goturduğunu hatırlıyorum. Napoli'nin en guzel yeriydi ancak yine de restore edilmesi gerekiyordu. Evi gorunce iceri girer girmez denizi gordum ve aşık oldum. Tek sorun tadilattı. Arkadaşım bir ay beklememi soyledi. Guvendik ve her şey yolunda gitti" ifadelerini kullandı. Napoli'ye geri donmesiyle ilgili soru yoneltilen Mertens, "Napoli'nin yıldan yıla geliştiğini goruyorum. Dunyanın en guzel şehri. Bella Mbriana'nın ne anlama geldiğini biliyorum ve Pino Daniele'nin tum şarkılarını biliyorum; bu yuzden cevabım evet" dedi.
Dries Mertens'in +1 yıllık sozleşmesinin uzaması icin 25 maca cıkması gerekiyor. 6 macta forma giyen ve 363 dakika şans buldu.
Ozluyorum!
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ozluyorum!