Merhaba arkadaşlar

Oncelikle hepinize canı gonulden Allah'ın (c.c) "ŞAFİ" isminin hurmetine Şifa diliyorum. Rabb'im inşaAllah tez zamanda isteyen herkesin mucizesini nasip etsin. Ben hikayeme başlamak istiyorum; 10 aylık evliyim ve yaklaşık 8 yıldır da PKO hastasıyım. Adetlerim aşırı duzensiz değildi sene de bir ya da iki kez 45 gunluk bir gecikme yaşardım. Evlendim bir kac ay sonra doktora gittim sadece pko olduğumu onun dışında diğer değerlerimin gayet normal olduğunu soyledi ve femara kullandım bir ay , doktor adetimin 20. gunu tekrar gidip progesteron hormonuna baktırmamı istedi ve malesef yumurtlama oluşmamıştı. Sonrasın da başka sağlık problemlerim yuzunden ara vermek zorunda kaldık 3 4 ay. daha sonra ozel de başka bir doktora gittim( iyi ki gitmişim kendisini cook seviyorum Allah ondan razı olsun ) klomen başlayacağımızı soyledi , bana aynı zamanda bir tanıdığım klomen işe yaramıyor kist yapıyor bence kullanma onun yerine Clife bitkisel karışımı dene bir kez dedi bende bitkisel karışımdan sipariş verdim fakat onu adetin başladığı gun kullanmak gerekiyor benim elime 3. gun ulaştı ve ulaştığı andan itibaren kullandım yumurtlama donemine kadar aynı zamanda adetimin 5. gunu Klomeni de kullandım cunku tıp her zaman ondedir benim icin alternatif tıptan. Velhasıl ikisini de kullandım adetin 12. gunu kontrole gittim doktor hic yumurtamın oluşmadığını soyledi , ama bir hafta sonra tekrar gel belki gec oluşur dedi bir hafta sonra gittiğimde yumurtamın catlamış olduğunu soyledi dunyalar o an bile benim oldu diyebilirim sonrasında 14 gun sonra adet olmazsan test yap dedi ve cok şukur Rabb'ime minik mucizem benimleydi.
Şuan 7 haftalığız kalp atışlarını duyduk Allah'ım ne kadar guzel var ediyor

Umudunuzu asla yitirmeyin ; vakti ve saati muhakkak vardır ve bol bol dua edin samimiyetine inandığınız kişilerden dua isteyin.
Bizim icin de dua edin inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabb'im..