Siyah beyazlılarınyıldızı Weghorst, hafta sonundaki F.Bahce derbisini iple cekiyor. Sezon başında buyuk umutlarla transfer edilen ve bugune kadar oynadığı 7 macta rakip fileleri 3 kez havalandıran, bunun yanında 4 de asist yaparak toplamda 7 gole direkt katı sağlayan Hollandalı oyuncu, pazar gunu de bu performansını devam ettirmek istediğini ifade etti. Lige iyi başladıklarını ancak son iki haftada beklenmedik sonuclar aldıklarını belirten Weghorst, Fenerbahce derbisinin bir cok acıdan buyuk onem taşıdığını soyledi.

BUYUK GUC BULACAĞIZ
Tecrubeli forvet Weghorst şu ifadeleri kullandı: "Her buyuk kulubun, ozellikle kendi evinde oynadığı derbi macları farklıdır. Birincisi, evimizde oynadığınız bu macları mutlaka kazanmanız gerekir. Biz de bu mantalite ile sahada olacağız. Son iki macta iyi sonuclar alamadık ve taraftarımızı uzduk. Rakibimiz Fenerbahce'yi yenerek, bu sonucları unutturmak istiyoruz. Ayrıca alacağımız bir galibiyet bize şampiyonluk yolunda bize buyuk guc verecek. Taraftarımız bize sonuna kadar inansın, guvensin; bu maca her turlu hazırız.

SONUCU GUZEL OLSUN
Hollandalı yıldızı Weghorst, siyah-beyazlı taraftarların ilk gunden bu yana gosterdikleri desteğin hem kendisi hem de takım icin buyuk onem taşıdığını belirterek, "Taraftarlarımız, bu mac oncesinde benden beklentilerini yuksek sesle dile getirmeye devam ediyorlar. Benden F.Bahce'ye gol ya da goller atmamı, asist ya da asistler yapmamı istiyorlar. Benim de tek duşuncem bu zaten. Gol de atarım, asist de yaparım; benim işim de gorevim de bu zaten. Zor ama sonucu guzel bir 90 dakika olması icin tum gucumuzu kullanacağız" dedi.

TEMPOYU YAKALADIK
Kendisi daha hazır hissettiğini belirten Wout Weghorst "İyi bir ritim yakaladığımı duşunuyorum, Şu anda hem benim, hem takımımızın temposu gayet iyi. Umarım ben de takımıma bu derbide de elimden gelen katkıyı verebilirim. Herkes bu macı konuşuyor, bu macı soruyor; umarım pazar akşamı her yerde bizim başarımız, oyunumuz ve galibiyetimizi konuşuruz. Tek duşuncemiz bu" ifadelerini kullandı