LC vaikiki kırmızı erkek cocuğu ve kız cocuğu tşort ve etekleri

http://www.modarehberi.tk/moda-defile/modeli

LCWAİKİKİ Tşort ceşitleri

LCW Kot elbise modeli ve uzun kollu kazak modeli
lcw urunleri olarak bebeklere zengin bir kreasyon ve ceşit sunmaktadır. Gercekten şunu belirteyimki lc wakiki cocuk giyimde oldukca iyi ben bir genc olarak kardeşimi hep kıskanıyorum cunku annem ve babam hep lc vaikiki den kardeşimi giyindiriyorlar. Ankarada lc waikiki satan mağzaların en buyuğu kızılayda bilginiz varmı bilmiyorum ama 2009 lcw bayan giyim modasında bir oncu diyebilirim. lc waikiki bayan ve genc kız ve Genc erkeklere caket ve kazakta o kadar cok ceşit sunuyorki ben bile lc vaıkıkı mağzasına girdiğimde şaşırdım kaldım. Cocuk lcw 2009 bahar kolleksiyonu veyaz kolleksiyonunda farklıbir tarz sergilemiş acık renklerin hakim olduğu bu yeni cıkan kreasyonda bol bol sarı beyaz ve penbe renkli elbiseler ve takımlar sunmuşlar. lc waikiki 2009 bahar şitlerini istanbul mağzasında ve izmir lc wakıkı mağzalarında farklı ucuk ve değişik modelleri bulabilirsiniz. LCW urunlerinin fiyatları ise piyasadaki diger urunlere gore fiyat cok cok ucuz dur. En cok satan cocuk takımları ve en cok satan bebek tşortlerini bu mağzalarda bulabilirsiniz. www. yenimoda.blogspot.com ailesi olarak Lcv ye başarılar dileriz. Mutlu kalın bizde kalin.
modarehberi.tk