Hamileyken bel fıtığı teşhisi konan var mı?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamileyken bel fıtığı teşhisi konan var mı?
-
29-09-2022, 07:42:08Merhaba. 22 haftalık hamileyim, 1 hafta-10 gun once sol kalcamda ve bacağımda ağrı ve gucsuzluk şikayetleri başladı. Gecebilir diye bir sure bekledim ancak gecmeyince ortopediste gorundum. Ortopedist anlattıklarıma gore bel fıtığına benzediğini ama şu an herhangi bir tetkik yapamayacağını, doğumdan sonra beyin cerrahına gorunmemi soyledi. Hormonlar nedeniyle bağlar gevşiyormuş ve bu tarz hastalıkları tetikliyormuş. Daha once şikayet hissedip hissetmediğimi sordu. Aslında hamileliğimin başından beri sol tarafımda gucsuzluk ve diz ağrısı hissediyorum, o zaman da doktora gitmiştim ve o da tetkik yapamayacağını ama bel fıtığı olabileceğimi soylemişti. O zamanlar kalca, bel ağrısı, vs olmadığı icin ihtimal vermemiştim. Sizlere sormak istediğim aranızda hamileyken bel fıtığı teşhisi konan var mı? Hamileliğiniz nasıl gecti, fıtık ilerledi mi, doğum ya da cocuk icin bir risk oluşturdu mu, hamilelik ilerledikce, ağırlık arttıkca daha buyuk şikayetlere yol actı mı? Bir de bu surecte mr cektiren oldu mu? Şimdiden teşekkur ederim.