ARKADAŞLAR MERHABA 2. GEBELİĞİM VE İKİNCİ KEZ KIŞ ANNESİ OLUYORUM. BENİM KIZIMDAN KALANLARDA OLDUGU İCİN BU KADAR ALIŞVERİŞ YAPMADIM AMA ELİMDEN GELDİĞİNCE AZ OZ BİR LİSTE HAZIRLAMAK İSTEDİM. KIZIMDA 1 YAŞA KADAR ALMIŞTIM AMA BUYUK HATA YAPMIŞIM CUNKU HEDİYE COK GELDİ. ŞİMDİ İSE DAHA AZ ALDIM , KIZIMDAN KAKMA CITCITLI VE ALT PATİKLİLER VARDI. YENİ Bİ KAC TANE ALDIM SADECE , CITCITLI VE PATİKLİLERİ ARTTIRABİLİRSİNİZ İSTERSENİZ. AŞAGIYA NOTTA BIRAKTIM. UMARIM LİSTENİZİ ŞEKİLLENDİRME DE İŞİNİZE YARAR. UNUTTUGUM BİRŞEY VARSA HATIRLATIRSANIZ SEVİNİRİM. SORMAK İSTEDİKLERİNİZ VARSA DA CEVAPLARIM.
10lu Hastane Cıkışı (1adet) 5li Hastane Cıkışı (1adet) 0-3 ay cıtcıtlı body (4 adet) 3-6 ay cıtcıtlı body (6 adet) (arttırabilirsiniz uzun kollu ve yarım kollu karışık alabilirsiniz) 6-9 ay cıtcıtlı body (5 adet) 0-3 ay Patikli alt ( 4 adet) 3-6 ay Patikli alt (5 adet) 2 adet Eldiven 2 adet Şapka 5 adet penye onluk 1 adet ic zıbın seti (Hastanede giyiliyor gobeği duşene kadar, 2 tanede alınabilir) 0-3 ay alt ust takım (4 adet) 3-6 ay alt ust takım ( 6 adet ) 6-9 ay alt ust takım ( 3 adet) 12 adet agız mendili 3-6 ay tulum (isteğe baglı - 2 adet) 10 adet corap (Farklı aylarda) 3 adet Patik 0-3 ay Yelek (1adet) 3-6 ay Yelek (2 adet) 1 adet penye battaniye 1 adet Peluş bataniye 1 adet Muslin battaniye (bebek altına sermek , kundak yapmak yada puset ortmek icin kullanılabilir. Hatta emzirirken bile kullanılır) 1 adet Pazen Battaniye 2 adet nevresim takımı (Yedekli olur) Bebek yorganı ve yastıgı (1 adet) Yan yatırma yastıgı 1 adet Yastıklı Alt acma minderi 1 adet Banyo Havlusu Dışarı cıkarken giymesi icin Peluş bir tulum Kozmomontta olabilir (Montlar cok rahat olmuyor ama)
Diğer İhtiyaclar;
Banyo Sungeri Bİberon (avent cam 120 ml aldım) Emzik (Baby Plus Simetrik İkili aldım) Emzik Kutusu ve askısı Tırnak Makası Fırca ve Tarak Burun Aspiratoru Kuvet ve Filesi Kova ve Maşrapa Şampuan Bebek Yağı veya Losyon Pişik Kremi Ateş Olcer ( wewell 550 olanı kullamıyorum temassız doktor onerisiydi) Bebek telsizi (İsteğe bağlı ben baya kullandım kızımda) Park Yatak ve ic Yatagı OTO koltugu veya PortBebe Bebek arabası (Hemen almak şart değil) Alez Carşaf eVe uygun ana kucagı veya babynest
Anne İcin ;
Gecelik Pijema 2 adet kalın Corap Tac ve Terlik(isteğe bağlı) Emzirme Atleti ve Sutyeni (İsteğe bağlı) Gogus Pompası (İsteğe baglı , dogumdan sonra duruma gore alınabilir) Gogus Pedi 1 paket Depend Emici Kilot Not : (0 -3 ay takımları 1 ay giyebiliyor. 3-6 ayı 5.ayına kadar giyebiliyor.) Kafanıza gore arttırıp azaltabilirsiniz.
Kış Bebeklerine Alışveriş Listesi (2019 Aralık)
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kış Bebeklerine Alışveriş Listesi (2019 Aralık)