2 seneyi aşkın suredir, her adet olmamdan once kadınlar kulubunde hamilelik belirtileri araştırıp durdum. Cok fazla şey oğrendim, biraz daha devam etse bu durum doktor olacaktım artık

Hanımlar oyle acayip bişey ki bu. MU Cİ ZE

Bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra 1 yıl boyunca denedik, 1 yıl boyunca bende her ay baş donmesi, mide bulanması, bilimum hamilelik belirtisi meydana geldi. ( Hepsi psikolojik)

1 yılın sonunda doktor doktor gezmeye başladık.. tahliller testler falan filan...

Doktor HSG filmi isteyince moralim cok bozulmuştu, anestezi almak da istemedim... internetten araştırdıkca daha da cok korktum. 6 ay kadar bekledim filmi cektirmek icin.

Ve nihayetinde anestezi almadan cektirdim. Canım baya bir acıdı ama bu acı o kadar kısa surdu ki, o yuzden Allah mecbur bırakmaz birdaha inşallah ama tekrar cektirmek gerekirse yine anestezi almadan cektiririm.

Film cekildikten sonra tansiyonum baya duştu, bayılmadım ama ramak kalmıştı sanırım. 10 dakika filan yatınca toparlandım. Yani cok da buyutulecek bişey yokmuş. Bunca ay kacmama değen bişey yokmuş.

Gecen ayın 18'inde filmim cekildi, bu ayın 15inde adetim gecikince test aldım ve iki senelik denemenin ardından ilk kez 2 cizgi gordum. Hıckıra hıckıra ağladım anlatamam)))

Gozlerime inanamayıp bir test daha alıp yaptım hatta ve sonra da sağlık ocağında kan verdim, Beta hcg değerim 956,6 cıktı. 5+2 gunluk hamileymişimmmmm)

Burda fellik fellik belirti aradığım gunlerde bir gun hamile kalırsam bende belirtilerimi yazayım derdim.

Şimdi sıra o gune geldi cok şukurr,

Benim belirtilerim,

+Ani hareket edince kasıkta ağır bir adet sancısı girip, 1 dakika icinde sona eriyor.
+goğus hasssasiyeti
+başımda batma şeklinde bir ağrı, ara ara girip cıkıyor
+kasık bolgem taş gibi oldu birde.

Pekde bir belirtim yok yani, sadece adet gunum gectiği icin şuphelenmiştim

ayın 22sinde doktordan randevu aldım, umarım bir sıkıntı yoktur. dış gebelik vs gibi bişey.. Allah korusun