Beta Hcg Artışı
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
29-09-2022, 07:13:53Merhaba, oncelikle polikistik over sendromuyla yıllardır başı dertte olan biri olarak evlendiğimiz andan itibaren yaklaşık 1 bucuk senedir cocuk istememize rağmen olmadı. Hormonlarım duzensizdi, regl donemlerimde sapmalar oluyordu en son gittiğim doktor da sen yardımsız hamile kalamazsın yumurtan catlamıyor dedi. Şimdi bu kadar karmaşanın icinde tatil donuşu yapmış olduğum idrar testi pozitif cıktı. Apar topar gece 2 de hastaneye gidip kan verdik ve hic tedavi olmadan hamile kaldığımı oğrendim. Kızlar benim sorunum şu ilk oğrendiğimde gece 2 de yapılan test 230,6 sonra doktor randevusuna gitmeden once de pazartesi gunu sabah 9 gibi 356 cıktı. İki kat artmadığı icin doktor biraz şupheli bir artış dedi ama henuz 48 saat olmamıştı o ihtimale tutundum. Şimdi tekrar test yapmadan once bekleyemedim ve size danışmak istedim. Şu ana kadar olan değerlerim normal mi yoksa şuphemli mi? Boş gebelik ve dış gebelik ihtimalinden cekiniyorum pcos ile tedavisiz hamile kaldığımdan dolayı. Yardımcı olursanız yaşadıklarınızdan yola cıkarak cok sevinirim kızlar.