Arkadaşlar, mutluyum.
Sizinle paylaşmak istedim.

Ayın 1inde kasıkta şişkinlik var diye doktora gittim, alttan muayene etti ve enfeksiyon var hamile olman imkansız dedi.

Ben de olumlu bakmadım.

22sinde kızım rahatsızlandı hastaneye gittik, 4 saat serumun bitmesini bekledik, benim de o sıra midem bulandı ve afedersiniz yediğimi cıkardım, ama hastane kokusu, ilac vs dedim kendi kendime, hala ihtimal vermiyorum. Netice de korunuyordu eşim

Adetim duzensiz gelirdi, son 2 ay oncesine kadar. 2 gun gecikti, normalde 10 Ekim'de adet olmam gerekiyordu. Dun akşam saatlerinde şeytan bu ya, durttu. Erken gebelik testi yaptım 2 tane,1 tane de normal. Hepsi pozitifti. Inanamadım, tatmin olamadım. Sabah tekrar iyi bir markadan, hassas bir test aldım, sonuc pozitif. Saat 1 de kan vermeye gittim. Ve az once sonucum cıktı.

Hamileyim

Ben hep olsun istedim, beraber buyur giderler diyordum. Eşim, kızım henuz 1 yaşında olduğu icin istemiyordu, ben de dun oğlen saatlerinde deri altı doğum kontrol cubuğu sipariş ettim ve pazartesi gunune randevu aldım, eşim erken diyordu hep, ama paylaşınca gozlerinin ici guluyordu, mutluydu. Du etti, nasip etti bize diye.

Peki şimdi sonuca gore kac gunluk/ haftalık