Oncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ,hamile kalmadan once burdaki yazıları o kadar cok okudum ki hamile kalırsam bende yazcam dedim inşallah birilerine faydalı olur. 35 yaşındayım .doktorlar 3 yada 4 yıl once erken menopoz teşhisi koydu tahmin edersiniz ki dunya başıma yikildi.FSH ve amh hormonum cok cok kotuydu,FSH 26 Amh 0.71 cıktı .Doktorlar yumurtaların var ama hormanlarin kotu bir an once tup bebek yaptır zaman kaybetme dediler .Maddi durumum yoktu .Ne duyduysam yaptım yakiyla hamile kalanları duydum iki uc kez denedim hic bir işe yaramadi tam tersi spermlerin olduğunu gozlemledim bidaha denemedim .Sicak suyla hamile kalanları duydum sıcak suya oturdum olmadi ,hamamı duydum gittim gunlerce kaldım yok olmadı . Tam tersi bunlar erkeğin spermlerini olduruyo bunlari gozlemledim . Erkeklere sıcak su sıcak hava hic iyi gelmiyo . Gitmedigim doktor kalmadı diyebilirim, hepsi aynı şeyi soyledi koşarak git tup bebek yaptır .Bu arada 3 kez aşılama yaptırdım hicbiri tutmadı tabiki .Hatta cok iyi bir tup bebek merkezi Doktoru normal gebe kalmayla neredeyse aşılama aynı boşuna yaptirmissin dedi . Senin direk tup bebek yapman lazım . Gittim tup Bebek raporu icin başvurdum 7 ayda anca raporum cıktı . 4/6 ay sonra sıra gelir dedi . O kadar uzuldum ki anlatamam . rahim filmini duydum gittim cektirdim cok şukur tuplerim acık cıktı . Cok yakın bir arkadaşımın tavsiyeleri vardı o bu şekilde hamile kalmisti bende denemeye karar verdim ve cok şukur Allah'ın izniyle hamile kaldım . Oncelikle stresten mumkun olduğunca uzak durdum , cocuk olsun diye yapılmamalı o iş oldumu olmadı mı stres oluyosun ister istemez . Bide kayganlastirici ve benzeri bişey kullanmamalı cok ihtiyac varsa sadece kadının tukmugu cunku kadının parcası olduğu icin spermleri oldurmuyomus erkeğin ki oldurebiliyomus . Adetimin 2. Gunu başladım 6/7 gun her sabah arisutu bal karışımı ictim ( aktarlarda hazır var ) abur cuburu bıraktım . Kahvaltımı guzel yaptim her gun bir tane yumurta yemeye dikkat ettim . Mumkun olduğunca protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim zaten yumurtam azdı bari dedim kalanları guclendireyim . Saracoglunun testere dişli aslan pencesi cayını kahvaltıdan 2 saat sonra hergun ictim .Gercekten FSH dusuyo. Hergun hayit suyu ictim oğleden sonraları . Sebze yemeklerini ve ozelikle salatayi cok tukettim . Gunluk 2 kilo su ictim bir tane limon bı tane tarcın attım icine ,cok dua ettim cok şukur Allah cok buyuk . Sonuc hamileyim cok şukur . İnşallah birilerine faydası olur .