İlk once Kendimi anlatayım. 14 aydır bebek istiyorum. İlk adetim den bu yana yaklaşık 14 yıldır duzensiz adet olurum.54 56 kilo aralığında iken bitkilerle zar zor olurdum ya da 40 50 gunde ancak evlenince 60 lı kilolara cıkmamla birlikte ilacsız adet olmamaya başladım ilac icmesem hic olmuyor yani. Bitkisel olarak soğan kuru genc kızlığımdan buyana yaparım etki etmedi. Hayıt tohumu kullandım aralıklı da olsa 2 3 ay ictim.2 3 kez bal corekotu tarcın yedim. aslanpencesi coban cantası Pelinotu melisa vs otları ictim incir havuc kuru yaptım c-life adlı macunu kullandım, inofolic combi kullandım şuan aklıma gelmeyen bi suru şey daha kullandım. Yok yok hic yumurtlama olmadı.corekotuyağına başladım 2 ay yumurtlama sağlandı ve adet oldum 3. Ay duzenli kullanamadım yumurtlama olmadı. Şuan diyet ve sporla kilo vermeye calışıyorum corekotu na da devam etmeyi duşunuyorum Sadede gelirsek gectiğimiz hafta clomen tedavisi oldum dun gelişen yumurtam olmadığını oğrendim Dr 6ay tedavi onerdi doğum kont. Hapı ile sonra tekrar clomen deneyelim dedi . Ben cok kullanmadım bekarken aralıklı olarak 4 5 kutu kullandım bırakınca yine eski halini aldı herkes de boyle diyor. Size sorum ise dkh kullanıp kısa surede olsa adeti duzenlenen sonrası tedavi olup hamile kalan kistleri giden var mı? Ya da ileri pco ile yumurtlama ilac tedavisinde sonuc alan? Veyahut kullandıklarımdan farklı bitkisel yolla hamilelik elde eden? Tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklıyorum bir de anketi oylar mısınız? Not:şuan 60 kiloyum, ilk once 54 olmak istiyorum ama daha sonra 2 3 kilo daha vermeyi istiyorum.
Şimdiden Hepinize Teşekkur ederim