4 Temmuz da bir sunucuda konuşurken emekli bir yetkili geldi. Rollerinde ise Valorant'ta 1 macta 0 vuran adam vardı. Bende adamı sevdiğim icin onceden az da olsa bir muhabbetimiz olmuştu adamın ismi aiman idi. Bende kolsuzman dedim. Bilmiyordum herkes yanlış anlayacak onceden bir sunucu hakkında haksızlıktan konuştuk 2 saat mute yedik ve haklıydılar. Onu boş verelim sonra ise emekli yetkili ile dalga gecmekten perma ban attılar

Normalde aşırı kufurbaz biriyimdir. Pandemiden beri kufur oranım %90'dan %20'ye kadar gerilemiştir. Aşırı kanser olmadığım surece kufur etmem ama sinirden admine kufur ettim bir sure sonra emekli yetkili affetti ve banımı 4 haftaya duşurduler. 15 Temmuz'da ise banımı actılar meğerse sorgu icin acmışlar

bende bilmiyordum affedildim sandım sonra annem copu dok gel dedi dokup geldiğimde ban yemiştim. Sebep belirtilmemişti bir arkadaştan rica ettim sorabilir misin neden ban yedim diye sebep admin beye kufur etmişim ama ailevi kufur olmadıkca ban atamazlar. DM'den kufure karışamazlar ve perma ban atmış admin bey

Tabii kufur etmeyi doğru bulmuyorum ama anlık bir sinirden etmiştim 1.5 ayda 28 level olmuştum ve bazen chat aşırı olu oluyordu. Bunun uzuntusuyle ve sunucu uyeleriyle aram aşırı iyiydi şu an o sunucuda olan 4 5 kişiyle ara sıra konuşuyorum. Uzgunum buradan o admini kınıyorum kısaca. Haksız şekilde perma yedim biraz duşunmeleri gerekebilirdi o rolu vermeden once ama yapacak bir şey yok iş işten gecti.