merhaba. evet yolu yarıladım cok şukur 21.hafta bugun geride kalıyor ve buhafta başında karnımdaki baloncuklar gaz varmış gibi bir hava kabarcıklarının bebeğin oynaması olduğunu farkettim şukurler olsun Allahıma bugunume dunume ve yarınıma hamdolsun. 40 yaşındayım ikibucuk yıllık evliyim. ilk altı ay kendiliğimden kalamayınca doktora yumurta takibine başladım olmadı.catlatıcı iğneler yumurta buyutuculer iğne ilac yedi ay surdu yine yok. aşılama yaptırdık yine olmadı. ve doktorun onerisiyle birkac ay bekledik psikolojik acıdan bu esnada sevgili Babamı aniden kaybettim dunyam yıkıldı aylarca adet olamadım dongum bozuldu derken ilacla adet gordurup tup bebek tedavisine başladık ikizlere hamile kaldım 7.haftanın başında duşuk başladı uc hafta surdu kendiliğiden duşmesini beklediler. nisan ayıydı. temizlendikten 10 gun sonra tekrar kanamam oldu on gun surdu bu arada ramazan ayı başladı bende temizlenip oruca başladım derken ikinci gunu kayınvalidem beyin kanamasından felc oldu hastanede ben sinir krizleri icindeyim. ve o ay bıraktık ben bahce yaptım domates marul toprak vs. derken bende bir mantar olduğunu sonradan oğrendiğim kaşıntı akıntı cok fenayım. doktora gittim ilac yazdı falan derken dedimki bu ay yine gecti adetim heralde yine kesildi dedim bir bakalım dedi belkide hamilesin ultrasona koydu ve ne gorelim şukurler olsun hamileyim. uc ay progestan iğneyle ve fitille kanamalarımı durdurmak icin mucadele verdim hic kalkamadım eşimle kan uyuşmazlığım var ve onunda iğnesini hemen yaptırdı doktorum. şuan toplam 9 tane ilacım var gunluk. gunluk kan sulandırıcı iğnelerim var ayaklarımda varisler cıktı coraplarım var vs. vs. amaaaaaaaa Allahıma binlerce şukurler olsun oğlum 21. haftalık ve maşallah sağlığı yerinde.
cok uzun oldu biliyorum ozur diliyorum sıkmak istemezdim ama en başından bilin istedim herkese umut olsun Rabbim en ummadık anda kulunu sevindiriyor inşallah isteyen dileyen herkese bu mutluluk nasip olsun.
Allahım sağlıkla bu sureci tamamlayıp sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma almak nasip olsun.
cok heyecanlıyım cookkk Mart 2020 inşallah oğlum Mustafa Kemal dunyamıza gelecek
hamile tum annelere sağlık ve esenlikler diliyorum.
isteyen dileyen her anne adayına da Rabbim nasip etsin.