Kızlar kendime soz vermiştim film cekildikten sonra deneyimimi paylaşıcam diye ve 3 ay bekleyişten sonra dun rahim filmi cekildim hem de anestezisiz. Hem de diyorum cunku 3 aydır neler okudum neler son zamanlar gelince vazgecmeyi bile duşundum. Cığlık atanlar acıdan duramayanlar Vs. Korktukca korktu gozum bu filmden. Neyse odaya girdim bir bayan anlattı korkulacak bir şey yok vajinal muayeneden bir farkı yok sadece ilac verilirken biraz sancı hissedebilirsin dedi. Doktor geldi kendini kasmazsan daha net ve guzel sonuc olur dedi ilk basta biraz kastım kendimi okuduklarım neticesinde ne zaman canım yanacak diye bekliyordum cunku. Bir aparat taktılar sanırım emin değilim ama oyle hissettim biraz baskı hissediyorsunuz ama oyle can yakan bir şey değil ilac veriyolar hissediliyor ama ben bir sancı hissetmedim diyebilirim. Ve işlem bitmiş. Nasıl yani bitti mi diye sordum hatta.
Kısacası hic gozunuz de buyutmeyin oyle ağrılı, can yakan bir şey değil kesinlikle. Ama şu da olabilir eğer sizin acı eşiğiniz cok cok duşukse onu bilemem. Oldukca rahat bir işlemmiş. Cok kızdım kendime bu kadar gozumde buyuttuğum icin.
İNŞALLAH bir faydam olmuştur sizlere.
Rahim filmi tecrubem ( anestezisiz)
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Rahim filmi tecrubem ( anestezisiz)