DİZ ALTI CORAPLARI
Kolejli kız gorunumu yakalamak icin birebir...Ozellikle sonbahar mevsiminde iyi kesim bir "trenchcoat" ve "ancle" botlarla muhteşem duruyor.

Diz altı veya ustu...El işciliği cok gozde... Algılarımızı acıyoruz, malzemelerimizi topluyoruz, tv karşısında coraplarımızı kendimiz oruyoruz.

Yukarıdaki modeli yapabilen herkes bu uzun modeli de cok rahat yapar. Ne de olsa diziler reklamlarla beraber 209 dakika...

Bir evi yoneten kadın ya... Kacan coraplara bir de yama yapın tam olsun.

Hep kendimizden ornek veriyorum ama. Hani bazı kadın tipleri vardır. Sağa sola bakmaktan, yururken yere duşer, corabının dizleri yırtılır. Sonra da ''nazar'' der cıkar işin icinden.. - Misal kuzenim

- Haaa! İşte bunların cıkışı oradan... Dizlere focus nazar corapları bunlar... Artık rahat rahat duşun..Nasıl olsa artık cok moda.

KARIŞIK MATERYALLER
Bu sene benim de kendim icin yaptığım projelerden biriydi... Biraz el, goz ve kafa yorsam da...Sonucu gozlere şenlik oldu...

PHOTOREAL BASKILAR
Transfer baskının tek yakıştığı giysi bence mayo - bikini ve coraplar...

MONOCHROME
Geometric desenleri giyebilmek icin bacak kalınlığımızın kurdan kadar, bacak boyumuzun zurafa kadar olması lazım... Yoksa biraz tıknaz ve etli butlu olunca Iııh! yok, asla tavsiye etmem.

ZENGİN KAHVELER
Macchiato' dan Mocha' ya Bitter'den Cafe e Latte' ye kadar her ton bacaklarda.

DOMATES, BİBER PATLICAN
İmam Bayıldı' dan Oturtmaya, Musakka' dan Dolma' ya tum patlıcan tonları..Tencerelerden sonra bacaklarda...

TİTREŞİMLİ MAVİLER
2 Sezondur mavilerin gucu on planda. Doğaya ve doğal yaşama ozlem başladıkca moda sektorunde de yeşilin ve mavinin yukselişini goruyoruz.

Bir koleksiyonu anlatmak icin bu kadar sebze ve meyvelerden esinlenerek ozetlememiştim hic.
Bu temanın renkleri de ham portakal, mandalina, lim limon tonlarından oluşuyor. Renklerden mi temanın kendisinden midir bilmem benim şimdiden ağzım sulandı.